6 stil ve gen uyanışı varken yemişim suiti.Sanji'nin suit giymesi bir benim hoşuma gidiyor herhalde. :/
Üstüne bir de seri sonunda geleceği görebilir hale gelseydi efsane olurdu.
6 stil ve gen uyanışı varken yemişim suiti.Sanji'nin suit giymesi bir benim hoşuma gidiyor herhalde. :/
Tamam bunun sebebi de Ivankov'u çok düşük görmen zaten , ayrıyetten Rayleigh bile Luffy'yi anca Katakuri seviyesine taşıyabilmiş baksana? Sanji'nin adam akıllı 1v1 atmamasından bahsetmiyorum bile nereden baksan yorumun ofsayt.İşte sanji o yüzden sırıtıyor atlamadan sonra anlasana.. senin dediğinle bağlantılı diye yazdım zaten.
Aynen dediklerin daha çok yakışır ama bu da baya havalı bence. Özellikle renkleri falan güzel duruyor.6 stil ve gen uyanışı varken yemişim suiti.
Üstüne bir de seri sonunda geleceği görebilir hale gelseydi efsane olurdu.
Taşıyamamış. Crackerda kalmış.Rayleigh bile Luffy'yi anca Katakuri seviyesine taşıyabilmiş baksana?
Ivankovu Yk4 görüyorum Marineford performansı belli. Hadi taş çatlasın Yc3 olsun yine diğer ikilinin yanında yetersiz kalıyor. Ray yaşlıyken Amiralin bir tık altı falan veya direkt denk. Mihawkta o seviyelerde bir şey en kötü. Katakuri seviyesi çok düşük bir seviye değil ki anca diyorsun. :/ Sanjiyi çok severim ama ben geri kalmasını buna bağlıyorum. Ivankov güçsüz olmasa da Diğer ikilinin yanında net geride.Tamam bunun sebebi de Ivankov'u çok düşük görmen zaten , ayrıyetten Rayleigh bile Luffy'yi anca Katakuri seviyesine taşıyabilmiş baksana? Sanji'nin adam akıllı 1v1 atmamasından bahsetmiyorum bile nereden baksan yorumun ofsayt.
Cracker luffy'e ters rakipti. Yoksa ana vücuda ulaştığında tek vuruş da indirdi. Yani eğer cracker yerine Jack gibi fiziksel gücüyle öne çıkmış biri luffy ile vs atsaydı luffy onu yenerdi.Taşıyamamış. Crackerda kalmış.
Katakuri seviyesine anca eğitmişten kastım Sanji'nin henüz bu seviyede adam akıllı fight görmemesi. Şu adamın fight'ını görelim savaşsın sonra istediğinizi diyin.Ivankovu Yk4 görüyorum Marineford performansı belli. Hadi taş çatlasın Yc3 olsun yine diğer ikilinin yanında yetersiz kalıyor. Ray yaşlıyken Amiralin bir tık altı falan veya direkt denk. Mihawkta o seviyelerde bir şey en kötü. Katakuri seviyesi çok düşük bir seviye değil ki anca diyorsun. :/ Sanjiyi çok severim ama ben geri kalmasını buna bağlıyorum. Ivankov güçsüz olmasa da Diğer ikilinin yanında net geride.
Genel olarak kimsenin sıkıntısı olduğunu sanmıyorum. Genelde karakterler arası atışmalarda ismi geçiyor. Suit'in en büyük sıkıntısı kurgusal olarak kötü işlenmesi. İlk kez Page One karşısında da kullandırmazsın yaw. :/Sanji'nin suit giymesi bir benim hoşuma gidiyor herhalde. :/
Gen uyanışı gelene kadar bırakacağını düşünmüyorum ben. İhtiyacı olduğunun kendisi de farkında zaten. Yoksa king, Queen adamlara karşı şansı varsa bile, suitsiz o da olmaz.Genel olarak kimsenin sıkıntısı olduğunu sanmıyorum. Genelde karakterler arası atışmalarda ismi geçiyor. Suit'in en büyük sıkıntısı kurgusal olarak kötü işlenmesi. İlk kez Page One karşısında da kullandırmazsın yaw. :/
Neyse, Queen karşısında farklı şekilde işlenecektir. Sanji Vinsmoke isminden ve Suit'en rahatsızlık duyuyor gibi gözüküyor. Queen dövüşünde ya Vinsmoke olmayı kabul edecek, ya da bir kenara bırakacak gibi. xd