Franky modifiye ederse ben de sevebilirim.Sanji'nin suit giymesi bir benim hoşuma gidiyor herhalde. :/
Ben suiti öyle çok sık kullanacağını düşünmüyorum , sadece ihtiyacı olduğu durumlarda kullanır. Sanji'ye güveniyorum bu konuda. Bu karakter 2 yılını boşuna geçirmiş olamaz..Sanji'nin suit giymesi bir benim hoşuma gidiyor herhalde. :/
Silvers Rayleigh, Dracule Mihawk ve Emperio IvandıdkdkfuıeıddmBen suiti öyle çok sık kullanacağını düşünmüyorum , sadece ihtiyacı olduğu durumlarda kullanır. Sanji'ye güveniyorum bu konuda. Bu karakter 2 yılını boşuna geçirmiş olamaz..
King'den darbe yiyince savaş alanına dönerken suitle dönebilirdi ama dönmedi.
Sanji için suit şu an için 2. planda.
He ileride takım elbiseli bir şekle sokarlar suiti o zaman bilemem.
Görmek için can attığın Dragon'un baş adamlarından o yalnız.Silvers Rayleigh, Dracule Mihawk ve Emperio Ivandıdkdkfuıeıddm
Bana şu anki bile güzel geliyor.Franky modifiye ederse ben de sevebilirim.
Aynen takım elbiseli olursa daha güzel durur ama ben şu anki halinden de şikayetçi değilim. Ha ileride gen uyanışı olduğunda ihtiyacı olmayabilir ama.Ben suiti öyle çok sık kullanacağını düşünmüyorum , sadece ihtiyacı olduğu durumlarda kullanır. Sanji'ye güveniyorum bu konuda. Bu karakter 2 yılını boşuna geçirmiş olamaz..
King'den darbe yiyince savaş alanına dönerken suitle dönebilirdi ama dönmedi.
Sanji için suit şu an için 2. planda.
He ileride takım elbiseli bir şekle sokarlar suiti o zaman bilemem.
Bu onu Ray ve Mihawk seviyesi mi yapıyor Ayrıca Dragonun 3 numaralı adamı olduğunu düşünüyorum. Sabo, Kuma...Görmek için can attığın Dragon'un baş adamlarından o yalnız.
North Blue , South Blue diye ayrılmamış , adama(?) direkt Grand Line'ı emanet etmişler.
Güzel ama Germa 66 falan bozuyor yoksa iyi kostüm.Bana şu anki bile güzel geliyor.
Dostum ben zaten öyle bir şey demedim. Benim şu ilk attığım yorumumdan sonra niye Rayleigh ve Mihawk'tan bahsettin onu anlayamadım. Sanji ile ilgili konuşuyorum ben , diğer karakterleri kim eğitmiş bana ne konu o bile değil.Bu onu Ray ve Mihawk seviyesi mi yapıyor Ayrıca Dragonun 3 numaralı adamı olduğunu düşünüyorum. Sabo, Kuma...
İşte sanji o yüzden sırıtıyor atlamadan sonra anlasana.. senin dediğinle bağlantılı diye yazdım zaten.Dostum ben zaten öyle bir şey demedim. Benim şu ilk attığım yorumumdan sonra niye Rayleigh ve Mihawk'tan bahsettin onu anlayamadım. Sanji ile ilgili konuşuyorum ben , diğer karakterleri kim eğitmiş bana ne konu o bile değil.