Adam beni anlıyo ya :dŞekle bak şekle. ''Bunlar da benim adamlarım'' Eski shichibukai, Kaidonun kızı, Wb nin oğlu
Adam beni anlıyo ya :dŞekle bak şekle. ''Bunlar da benim adamlarım'' Eski shichibukai, Kaidonun kızı, Wb nin oğlu
''Bu da piç falan ama yemek yapıyor''Bu da Judge'un çocuğu... (Sonrasında derin bir sessizlik)
Yamato the bebeğim hariç diğerleri ötede oynasın tayfa şovunu yapar. Zaten millet salça ola ola rol çaldı hepsinden amele sümüğü gibi kaldılar anasını satayımBen deluxe paket istiyorum. Law da gelsin Marco da gelsin Yamato da gelsin. Hepsi gelsin. Şov olsun. Bu kadar da gelmez dendiği anda gelsinler falan. Ayıp olsun diğerlerine.
Yamato zaten number 1 ya. Ama diğerlerinde de gözüm var.Yamato the bebeğim hariç diğerleri ötede oynasın tayfa şovunu yapar. Zaten millet salça ola ola rol çaldı hepsinden amele sümüğü gibi kaldılar anasını satayım
Tayfaya fan servis olmayan kadın karakter şart.Yamato gelse güzel olur. Tayfada az çok yer alan her kadın karakteri duş alırken görhahahahaha.
Tayfaya milletin kafasına baylozla vurcak kadın şart.Tayfaya fan servis olmayan kadın karakter şart.