10 senedir diyorum, nasıl dillendirmiyor mehKimse dillendirmiyor ama MARCO TAYFAYA GELSE YA? Solo gelmiş birde. Tam kıtlatmalık.
10 senedir diyorum, nasıl dillendirmiyor mehKimse dillendirmiyor ama MARCO TAYFAYA GELSE YA? Solo gelmiş birde. Tam kıtlatmalık.
Yakın zamanda dillendirilmiyor yani. Ben de zamanında dedim de. Güncelde hiç görmüyorum. Gözümüz bir doktor görsün be.10 senedir diyorum, nasıl dillendirmiyor meh
Emekli olmadı mı o bu işlerden?Kimse dillendirmiyor ama MARCO TAYFAYA GELSE YA? Solo gelmiş birde. Tam kıtlatmalık.
Shanks'ın tayfaya alamadığı adamı Luffy alıp geçecek işte, easy.Yakın zamanda dillendirilmiyor yani. Ben de zamanında dedim de. Güncelde hiç görmüyorum. Gözümüz bir doktor görsün be.
Bi kararnameye bakar.Emekli olmadı mı o bu işlerden?
Şekle bak şekle. ''Bunlar da benim adamlarım'' Eski shichibukai, Kaidonun kızı, Wb nin oğluShanks'ın tayfaya alamadığı adamı Luffy alıp geçecek işte, easy.
Yamato gelsin yeter bu kadar lükse gerek yok olum.Kimse dillendirmiyor ama MARCO TAYFAYA GELSE YA? Solo gelmiş birde. Tam kıtlatmalık.
Bu da Judge'un çocuğu... (Sonrasında derin bir sessizlik)Şekle bak şekle. ''Bunlar da benim adamlarım'' Eski shichibukai, Kaidonun kızı, Wb nin oğlu
Ben deluxe paket istiyorum. Law da gelsin Marco da gelsin Yamato da gelsin. Hepsi gelsin. Şov olsun. Bu kadar da gelmez dendiği anda gelsinler falan. Ayıp olsun diğerlerine.Yamato gelsin yeter bu kadar lükse gerek yok olum.