Kaido, daha yirmi sene önce kendini kesen adamı unutamıyor. Don Krieg ve tayfası Mihawk'dan dayak yemiş, çok geçmeden Mihawk yine geliyor yanlarına ve Krieg'in tepkisi gel seninle işim bitmedi oluyor.Don şimdiki bosslara beş basar.
Kaido, daha yirmi sene önce kendini kesen adamı unutamıyor. Don Krieg ve tayfası Mihawk'dan dayak yemiş, çok geçmeden Mihawk yine geliyor yanlarına ve Krieg'in tepkisi gel seninle işim bitmedi oluyor.Don şimdiki bosslara beş basar.
Yami yami teach demi yoksa tatch damı
Bu tayfa dururdu
Buggy tek başına WB tayfasına indirir.Bu tayfa dururdu
Roger çok iyi lan.Bu tayfa dururdu
Adam sarhoş değil vururken.Dönüşüp Law'ı sonra hallederim dediği kısma bakarsan ayıldığını söylüyor.Balığın o sarhoş haliyle nasıl vurduğunu hesapladığını sanmıyorum.
Kaido o vuruşundan daha güçlüsüne de sahiptir muhtemelen ama "Daha güçlü vursaydım öldürürdüm." diye düşüneceğini sanmam.Adam sarhoş değil vururken.Dönüşüp Law'ı sonra hallederim dediği kısma bakarsan ayıldığını söylüyor.
Kaido hesap kitap adamı kendinden zayıf olanlara karşı.Shutenmaru ile illaki dövüşmüştür 20 yılda ama gördüğünüz gibi adam ölmemiş.Çünkü onu istiyor.Kid'i de öldürmemiş Apoo gibi tayfaya katmak istiyor.Kaido o vuruşundan daha güçlüsüne de sahiptir muhtemelen ama "Daha güçlü vursaydım öldürürdüm." diye düşüneceğini sanmam.