Meyve gücüyle saldırmaya devam etmemiş demişsin, yanlışı düzelttim ben sadece. Luffy zaten ateş atamıyor ki meyvesi lastik.Sonuçta çocuk günün sonunda yine eliyle bileğiyle vuruyor. Kız kaçıran atmıyor Teach’e...
Meyve gücüyle saldırmaya devam etmemiş demişsin, yanlışı düzelttim ben sadece. Luffy zaten ateş atamıyor ki meyvesi lastik.Sonuçta çocuk günün sonunda yine eliyle bileğiyle vuruyor. Kız kaçıran atmıyor Teach’e...
Orada, Luffy BB'yi komalık mı ettiKarasakal yere çaktığı zaman değil mi? Ace’in verdiği hasardan fazla hasar verdi Teach. Çünkü kız kaçıran atmadı Ace gibi.
Meyve gücüyle saldırmıyor evet. G2 hızlandırıyor Luffy’i. Attığı yumruk yine kendi yumruğu Lastik Yumruk değil lakabı. Birisi gibi ateşten yumruk atmıyor.Meyve gücüyle saldırmaya devam etmemiş demişsin, yanlışı düzelttim ben sadece. Luffy zaten ateş atamıyor ki meyvesi lastik.
Gomu Gomu no diyo saldırmaya başlamadan önce, G2 de açık.Meyve gücüyle saldırmıyor evet. G2 hızlandırıyor Luffy’i. Attığı yumruk yine kendi yumruğu Lastik Yumruk değil lakabı. Birisi gibi ateşten yumruk atmıyor.
Luffy, Ace’den çok daha güçlü bu bir gerçek zaten. Olduğu yere Logia ile gelmiş adam Ace. Meyve güçleri iki kere geçersiz kaldı birisinde dayak yedi öbüründe de amel defteri kapandı.Orada, Luffy BB'yi komalık mı etti
Bu tartışma burada bitmiştir. Luffy'e sizden fazla kötülük yapamam ben buna kesin karar verdim. Ace'nin boynu çok güçsüz, Luffy çok güçlü çok
G2’nin açık olması Luffy’nin bileğinin hakkıyla vurduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ace de bari bi yumruk atsaydı da görseydik Teach’e. Ama yemezdi yanına yaklaşmaya korkuyordu.Gomu Gomu no diyo saldırmaya başlamadan önce, G2 de açık.
Gomu Gomu no demek benim bileğim benim etim demek. Lastikle o sözcüklerin bir ilişkisi yok.Gomu Gomu no diyo saldırmaya başlamadan önce, G2 de açık.
Katılıyorum tabi, Luffy çok güçlü 2 yıl önce de Ace'den güçlüydüLuffy, Ace’den çok daha güçlü bu bir gerçek zaten. Olduğu yere Logia ile gelmiş adam Ace. Meyve güçleri iki kere geçersiz kaldı birisinde dayak yedi öbüründe de amel defteri kapandı.
Gomu Gomu falan da diyor saldırmadan önce ama yine sen bilirsin.Luffy, Ace’den çok daha güçlü bu bir gerçek zaten. Olduğu yere Logia ile gelmiş adam Ace. Meyve güçleri iki kere geçersiz kaldı birisinde dayak yedi öbüründe de amel defteri kapandı.
G2’nin açık olması Luffy’nin bileğinin hakkıyla vurduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ace de bari bi yumruk atsaydı da görseydik Teach’e. Ama yemezdi yanına yaklaşmaya korkuyordu.
Gomu Gomu demesinin bir önemi yok yumuşak büyüceler gibi ateşten mızrak atmıyor.Gomu Gomu falan da diyor saldırmadan önce ama yine sen bilirsin.
Meyve kullanıyor işte. Niye direttin bu kadar yav?Gomu Gomu demesinin bir önemi yok yumuşak büyüceler gibi ateşten mızrak atmıyor.