Akainu bence Yonko denilen lakayıt tiplerin hiçbiri ile kıyaslanmamalı.Akainu reis Kaido gibi balıklarla kıyaslanmamalı. Bu iyice belli oldu.
Akainu bence Yonko denilen lakayıt tiplerin hiçbiri ile kıyaslanmamalı.Akainu reis Kaido gibi balıklarla kıyaslanmamalı. Bu iyice belli oldu.
Onu biliyorum canım, ben de bencesini söyledim.Bence alır.
Sence alamaz aynen.Onu biliyorum canım, ben de bencesini söyledim.
Ben de onu diyorum zaten. :/Sence alamaz aynen.
Bu sahnede Luffy'nin meyve kapalı mı değil mi?Ya ne Luffy'nin atağı adamlar saatlerce dövüşmüş, Luffy atağı diyorsun.
Övdüğün sahne bu, ciyaklamış resmen.
Kapalı olduğu için ciyaklıyor. Meyvesi kapalıyken düştüğü durum ortada, bir de Ace meyveden ibaret diye gömülür.Bu sahnede Luffy'nin meyve kapalı mı değil mi?
Haki bilen adamın, haki bilmeyen adamı dövmediğinin farkındasın değil mi?O kadarını bilemem. Vura bilse alır mı alamaz mı tartışılır.
Ha pardon hakiyi unutmuşum. O dönem yoktu haki. Aklımdan çıkmış.Haki bilen adamın, haki bilmeyen adamı dövmediğinin farkındasın değil mi?
Luffy g2 açık dövüşüyor, zaten meyve tabanlı saldırı yapmaya hazırlanıyor yine Jinbe tutuyor. Yanlış bilgi vermeyelim pls.Ace gibi logia yiyerek yan gelip yatmamış en azından. Hayatında ilk defa fiziksel saldırı aldığı için ne yapacağını şaşırıp mal gibi meyve gücüyle saldırmaya devam etmemiş en azından Luffy. Karasakal’a bileğinin hakıyla yumruk atacak kadar bile güçlü değil Ace hokkabazı.
Sonuçta çocuk günün sonunda yine eliyle bileğiyle vuruyor. Kız kaçıran atmıyor Teach’e...Luffy g2 açık dövüşüyor, zaten meyve tabanlı saldırı yapmaya hazırlanıyor yine Jinbe tutuyor. Yanlış bilgi vermeyelim pls.