Oda'nın isteğine bakar bu. Kaido'nun meyvesini verip 3 hakiyi de fullerse neden olmasın?Teach> Garp= Roger => Chinjao
Luffy Teach'i yenerse Rogerdan güçlü olduğu onaylanmış oluyor.
Oda'nın isteğine bakar bu. Kaido'nun meyvesini verip 3 hakiyi de fullerse neden olmasın?Teach> Garp= Roger => Chinjao
Eski zamanın çöpünde bile kral haki var be. Şimdiki yonkolar Moria ile falan muhatatp oluyor.Teach> Garp= Roger => Chinjao
Hancock, DoflamingoEski zamanın çöpünde bile kral haki var be. Şimdiki yonkolar Moria ile falan muhatatp oluyor.
Moria'da boş adam değil bence. Kaido'ya o kadar kolay kaybettiğini düşünmüyorum.Eski zamanın çöpünde bile kral haki var be. Şimdiki yonkolar Moria ile falan muhatatp oluyor.
Onlar çöp mü?Hancock, Doflamingo
Hancock nasıl çöp oluyor merak ettim. Şu seride bu kadar güçlü kaç tane kadın var sayar mısın ? dinliyorum.Hancock, Doflamingo
Sən Hancocku nə seviyede bekliyorsun ? Bu seride güçlü kadın karakter yok ki sayayım. Smoothie dışında Yc olan kadın yok bu seride. Benim bildiğim sen Dofa yc4 diyordun, Hancock'u ondan yüksek görmezsin herhalde.Hancock nasıl çöp oluyor merak ettim. Şu seride bu kadar güçlü kaç tane kadın var sayar mısın ? dinliyorum.