Lafı çevirmenin alemi yok. Apoo'ya nasıl vurduysa titreye titreye ayakta duruyor diye övünüyorsun, bunu tek sayımıyorsun. :/Aaa doğru Killer, Zoro’yu tekleyip Hiyori ve Toko’yu öldürmüştü unutmuşum ben onu...
Lafı çevirmenin alemi yok. Apoo'ya nasıl vurduysa titreye titreye ayakta duruyor diye övünüyorsun, bunu tek sayımıyorsun. :/Aaa doğru Killer, Zoro’yu tekleyip Hiyori ve Toko’yu öldürmüştü unutmuşum ben onu...
Yenemedi zaten, çorba doğru söylemiş.@Yamato bir yerlere Zoro Apoo yu yenememiş mi demiştin yanlış mı gördüm
Lafı çevirmiyorum. Apoo olayı ile ne alakası var onu da anlayamadım? Zoro, Killer’ı darma duman etti resmen. Normalde bir yara rakibe dezavantaj sağlaması gerkirken Zoro hayvanı onu bile Rakibe dezavantaja çevirdi... Yanlış yerlerden Zoro gömüp sonra bana şafı çevirme diyorsun olmuyor :/Lafı çevirmenin alemi yok. Apoo'ya nasıl vurduysa titreye titreye ayakta duruyor diye övünüyorsun, bunu tek sayımıyorsun. :/
Gömmüyorum, tek yemedi gibi yazmışsın ama yedi. Bunun lamı cimi yok.Lafı çevirmiyorum. Apoo olayı ile ne alakası var onu da anlayamadım? Zoro, Killer’ı darma duman etti resmen. Normalde bir yara rakibe dezavantaj sağlaması gerkirken Zoro hayvanı onu bile Rakibe dezavantaja çevirdi... Yanlış yerlerden Zoro gömüp sonra bana şafı çevirme diyorsun olmuyor :/
Tek yemek böyle bir şey mi yahu? Zoro nasıl yendiği adamdan tek yemiş oluyor? Adam herifi indirdikten sonra ayakta dikiliyor hala sonra da sadece aldığı yaradan değil açlığın da etkisiyle düşüyor. Lamı cimi var yani...Gömmüyorum, tek yemedi gibi yazmışsın ama yedi. Bunun lamı cimi yok.
Daha seri başında günlerce aç kalıp, Morgans'a tek atan adamın açlıktan bayıldığını mı söylüyorsun? Killer yaraladıktan sonra şekeri düşüyor sanırım senin düşüncene göre. :/ Belkide kan tutmuştur, bak bunu da düşünmek lazım. Olur mu olur sonuçta.Tek yemek böyle bir şey mi yahu? Zoro nasıl yendiği adamdan tek yemiş oluyor? Adam herifi indirdikten sonra ayakta dikiliyor hala sonra da sadece aldığı yaradan değil açlığın da etkisiyle düşüyor. Lamı cimi var yani...