Öyle bir kehanet yok. Joy Boy'un gelişine kapıları açmamız lazım, 20 yıla gelecek diyorlar.Orada bahsettiğim kehanet wano'nun kapılarının 20 yıl sonra açılacağıydı.
Öyle bir kehanet yok. Joy Boy'un gelişine kapıları açmamız lazım, 20 yıla gelecek diyorlar.Orada bahsettiğim kehanet wano'nun kapılarının 20 yıl sonra açılacağıydı.
Aaa senin ban kalktı mı? Hoş geldin tekrardan.@Yamato bir yerlere Zoro Apoo yu yenememiş mi demiştin yanlış mı gördüm
Demişimdir yaparım öyle şeyler de ben onu "zoro tekledi" lafına demişimdir. Sonuçta reis kalktı ayağa..@Yamato bir yerlere Zoro Apoo yu yenememiş mi demiştin yanlış mı gördüm
Fairy tail en iyi mangadır dediğim için seni dinleyip bir hafta daha mı banlasalardı (öyle bir şeyde demedim o rifulun iftirası). Eywallah sağolasınAaa senin ban kalktı mı? Hoş geldin tekrardan.
Ayağa kalkması Zoro nun teklemediği anlamına gelmez kiDemişimdir yaparım öyle şeyler de ben onu "zoro tekledi" lafına demişimdir. Sonuçta reis kalktı ayağa..
Teklemenin kelime anlamını açar mısın? Mesela ben Kaidonun Luffye yaptığı saldırı olarak düşünüyorum.Ayağa kalkması Zoro nun teklemediği anlamına gelmez ki
Zoro'nun yeni dünyaya hazır olmadığına mı inanıyorsun? Kimse zarar veremezken Kuma'ya zarar veren adam.
Bir saldırıdan sonra rakibin artık seninle savaşmıyorsa onu egale ettiysen tek atmışsın demektirTeklemenin kelime anlamını açar mısın? Mesela ben Kaidonun Luffye yaptığı saldırı olarak düşünüyorum.