Issho'nun iki sene önce Alabasta'da ne işi ver acaba?
Orada konuşan smoker.Issho'nun iki sene önce Alabasta'da ne işi ver acaba?
Özürler olsun. ?Orada konuşan smoker.
Estağfurulah reis.Özürler olsun. ?
Bana basit matematikle tamamen güç ölçemeyiz gibi geliyor diyorum bende. Croco-Blueno örneği neden saçmaymış açıklar mısın? Sayfalarla açıklamadım diye belirgin olmamış sanırım.Dof serinin en zeki karakterlerinden. Geçmişi, derinlik kurması sodanın değer verdiği karakterlerden. Ama bu cracker'dan güçlü olduğu anlamına gelmez. Serinin görünürde zirve gücü yonkoular ve 4. adamı bu adam. Kaido'nun tayfadan aynı konumda ki jack, dof'a evcil hayvan muamelesi yaptı, kurtarmaya çalışmak adına 2 amiral olan gemiye kafa attı. G4 konusunu açmıyorum yukarıda bolca geçmiş.
Croco ve blueno örneği de harbi saçma. Öyle böyle değil.
Mangada olan önemli. Ben de elini kolunu iple dolayıp kontrol ettiğini görmedim.Animede öyle göstermişlerdi.Sinir ile alakalı herhangi bir şey yok.Dediğim gibi eğer olsa idi Luffy g4e geçemezdi.
aman reyiz naptın sen nasıl bi şaheser buBence sadist bir ruh hastası gibi gülüyor
beyblade sahnesini çizime döktüm sırıtmadı
sayma vaktimiz yok aman diyimİşin daha veledine gelmeden animede sapık olmayan insan yok
Absolom,sanji,brook,drake,oden,kin'emon...
mangapanda çevirisi işte reyiz çok şaapmaIssho'nun iki sene önce Alabasta'da ne işi ver acaba?
Bu hafta gelmedi zaten ama bu cuma gelicek.daha önce soran olduysa kusura bakmayın ama bu hafta bölüm gelmeyecek mi?
Telefondan parmaklamayla bukadar oluyo napalimaman reyiz naptın sen nasıl bi şaheser bu
sayma vaktimiz yok aman diyim