Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dof serinin en zeki karakterlerinden. Geçmişi, derinlik kurması sodanın değer verdiği karakterlerden. Ama bu cracker'dan güçlü olduğu anlamına gelmez. Serinin görünürde zirve gücü yonkoular ve 4. adamı bu adam. Kaido'nun tayfadan aynı konumda ki jack, dof'a evcil hayvan muamelesi yaptı, kurtarmaya çalışmak adına 2 amiral olan gemiye kafa attı. G4 konusunu açmıyorum yukarıda bolca geçmiş.

Croco ve blueno örneği de harbi saçma. Öyle böyle değil. :)
Bana basit matematikle tamamen güç ölçemeyiz gibi geliyor diyorum bende. Croco-Blueno örneği neden saçmaymış açıklar mısın? Sayfalarla açıklamadım diye belirgin olmamış sanırım.

Crocodile '' Schibukai '' olarak, cp9 zamanlarındaki Blueno kadar bile performans gösteremedi Luffy'e karşı. Kaldıki Croco karşısındaki Luffy ile Blueno karşısındaki Luffy tamamen aynı seviyede bile değil ( Blueno karşısındaki daha iyi durumda yani ) .

Crocodile'ın en baba atağı '' Sables Pesado '' Alabasta'daki Luffy'e çizik atamıyor. Luffy gear2 açma gereği bile duymadı bu adama karşı. Blueno'ya ise 4 tane gear2'li atakla girdi ve işini bitirdi. Blueno'ya attığı final teknikte '' Magellan'a diz çöktüren teknikti '' = Jet Bazuka.

Adamın sonraki görünümünde düz Sables'i bile Gear3 Pistol seviyesi bir atağa dönüştü. Uyanmış Zoan'a Luffy gear3 açarken Croco sadece minik bir Sables ile tek atıp geçiyor o uyanmış zoana. Ama dediğim gibi Alabasta'da o Sables'in üst versiyon saldırısı bile seri başındaki Luffy'e çizik atamıyor. Croco'nun teklediği uyanmış zoanlar, Alabasta'daki Luffy'i paramparça ederlerdi. Ama Croco , o ezik Luffy'e karşı gösterilen performansı epeyce düşük görünüyor.

Aslında biraz eksik ifade etmişim kendimi ondan karmaşık olmuş, o yüzden tamamlayayım durumu. Bu one piece serisinde detaylar aslında önemli gibi görünüyor, ama aslında bu detayları biz çözümleyemeyiz. Oda bu bizim çözdüğümüzü sandığımız detayları '' HİÇ '' edip bambaşka birşey çiziyor ve önümüze sunuyor. Yani adamın derdi = Okuyucuları bir şekilde ters köşe etmek! Başka birşey değil. O sebeple Op'u düz basit matematik kafasıyla okumak boş diyorum ben. Tamam matematik yapacağımız BELİRLİ yerler olabilir ama bu çoğu zaman geçerli değil ( Karakterlerin mangadaki konumları, rütbeleri, kıstasları matematik yapabilirsin ona birşey demiyorum ama )

Bu bir hikaye, tamamen hikayenin gidişatına göre şekilleniyor seri, Oda bile bizim kadar derin düşünmüyordur bu kim daha güçlü meselesinde. Dof'un daha önemli bir karakter olduğu mangada baya baya vurgulandı, Cracker demek abes bence, Blueno-Croco örneği çok benziyor buna bu yüzden.
 
Bence sadist bir ruh hastası gibi gülüyor :D
beyblade sahnesini çizime döktüm sırıtmadı
aman reyiz naptın sen nasıl bi şaheser bu :D
İşin daha veledine gelmeden animede sapık olmayan insan yok
Absolom,sanji,brook,drake,oden,kin'emon...
sayma vaktimiz yok aman diyim
Issho'nun iki sene önce Alabasta'da ne işi ver acaba?
mangapanda çevirisi işte reyiz çok şaapma
bak güzelinde şunu diyor.


yani alabastadaki olayın üstünün kapatıldığını, örtüldüğünü söylüyor hükümetçe. fakat bu mangapanda kekoları çevirirken sanki smoker orda 2 senedir gizli görevdeymiş gibi yazmışlar :S halbuki smoker loguetowndaydı uzun süredir falan :T
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık