Ace aptallık yaptı tabi yahu. Sen kimsin Akainu'ya kafa tutuyon?Şu olayı övenler sonra kalkıp falanca karakter aptallık yaptı diye söz ediyor ilginç gerçekten xD
Ace aptallık yaptı tabi yahu. Sen kimsin Akainu'ya kafa tutuyon?Şu olayı övenler sonra kalkıp falanca karakter aptallık yaptı diye söz ediyor ilginç gerçekten xD
Enel'i zaten skypiea Arc'ından beri bekliyorum.Öyle kolay kaybolacak bir adam değil Enel , zaten tüm teorileri o doğrultuda yaptım hep . Şu uzayın U'su geçsin mangada kafayı yerim direktnext pirate king enel mi diyorsun hocam
Yıldırımlı ada hakkında ne düşünüyorsun? Ulan kaç senedir bekliyorum işlemdi kavas Oda. :/Enel'i zaten skypiea Arc'ından beri bekliyorum.Öyle kolay kaybolacak bir adam değil Enel , zaten tüm teorileri o doğrultuda yaptım hep . Şu uzayın U'su geçsin mangada kafayı yerim direkt
coby var işteKeşke Akainu'nun da güçlü adamlara ihtiyacı olsaydı. :/ xd
Yasakladıkları tarihi yazıtlar, 4 kırmızı poneglif'in kopyalarına sahip olduklarını sanmıyorum. Bir zamanlar (roger döneminde) balık adam adasında olan ve şu an kimsenin yerini bilmediği 4. poneglif büyük ihtimalle gorosei'de. Mariejois tam tepesinde zaten balıkadam adasının
Daha Bege'nin gemisini çeken devasa yuvarlak şey ve thriller bark sonrası gözüken Umibouzu benzeri Zunishadan bile büyük yaratıklar bekliyorYıldırımlı ada hakkında ne düşünüyorsun? Ulan kaç senedir bekliyorum işlemdi kavas Oda. :/
Yok, güçlü adama ihtiyacı olsa Kaido gibi yapardı.coby var işte
Raijin adasını ben de merak ediyorum.Hiçbir bilgi yok hakkında keşke birazcık ucundan bir şey gösterilseydi.Bi Urouge oraya gitmişti diye hatırlıyorum.Hiçbir düşüncem yok yani o adayla Bi tek bir teoriyle karşılaşmıştım zamanında.Oruç reis ilk Raijin adasında görüldü ardından Kaido'nun gözüktüğü mangada gökyüzü adasında görüldü.Apoo da hatırlıyorsan havada yürüyebiliyordu , bir teoriye göre Oruç da o şekilde yürüyüp bir gökyüzü adasına gitmiş ama ben böyle olduğunu düşünmüyorum.Raijin adasındaki yaşlı kadın Oruç'a şemsiye önermişti hatırlıyorsan.Hatırlıyorsan balonlarla Dünya Hükümeti uçma aracı yapmıştı(Reverie Arc'ında gözükmüştü bu araç.ismini unuttum.).Automatalar da balonlarla uçuyorlardı.Şemsiye ile uçma neden olmasın?Yıldırımlı ada hakkında ne düşünüyorsun? Ulan kaç senedir bekliyorum işlemdi kavas Oda. :/
Bondola gondola benzediği için aklımda kalmışHatırlıyorsan balonlarla Dünya Hükümeti uçma aracı yapmıştı(Reverie Arc'ında gözükmüştü bu araç.ismini unuttum.).