Dokuz kın, üç amirali vanoya ırgat yapar. Üniforma kurtarmaz.
Neyseki her şey yolunda, bir an dünya da tersinemi dönüyor diye düşünmedim değil :dMihawk'a balon diyenleri şiddetle kınıyorum. Seriyi hangi gözle okuyorsunuz be? @Siyah Ateş sonuna kadar haklı Mihawk balon falan değil.
O bir Zeplin.
Öyle birşey olursa forumun nüfusu 3 binden 500 dolaylarına düşer.Artık şamks abimiz şu işe bir el atıp yenilgisini kabullense de şahin gözlüm Polat Alemdar gibi kafa kesmeye başlasa.
Eninde sonunda bunun yaşanacağını biliyoruz ama. Zoro ile Shanks bir selamlaşsın hele.Öyle birşey olursa forumun nüfusu 3 binden 500 dolaylarına düşer.
Bir an bende "Ben ne diyorum ya?" falan dedim de neyse sonra topladık durumu...Neyseki her şey yolunda, bir an dünya da tersinemi dönüyor diye düşünmedim değil :d
Yalnız o satırları haklı çıktığımda da duymak istiyorum :dBir an bende "Ben ne diyorum ya?" falan dedim de neyse sonra topladık durumu...
En son Wano da Mihawkin heykeli vardı ne oldu o?Yalnız o satırları haklı çıktığımda da duymak istiyorum :d
Çölün ortasında bir kaç damla suda boğulmaktan iyiidir :dEn son Wano da Mihawkin heykeli vardı ne oldu o?