Yani Magellan= AmiralMagellan korumasa ölecek adam Dof. Muhtaç durumda ?
Oda havalı bulduğu kötüleri değerlendirmeye bayılıyor zaten. Hemen ayrı bi ajanda yaratır karaktere. Crocodile gibi boyundan büyük adamlara posta koyup sağ çıkar artık.Son savaşta kutsalların karşısına çıkıp hani şu korsanlardan dağ yapıp üzerine oturması gibi yapmazsa birşey bilmiyorum ben.Croco gibi bizzat yardım etmese de asıl düşmanımın düşmanı tarafında yer alayım bari diyecektir.Katkısı olur.Ulusal hazineyi duyurmakla zaten işe yarayacak bence ama dövüş konusunda da yapacaktır icraat.
Boş laf. Cracker kendi askerlerine çarptı bir tek. KKG'nin belki onda biridir.Cracker'in yediği atağı yese amel defteri kapanır. Ne 3 darbesi.
Cracker çirkin değil ki. Sadece kıyafet ve saç tercihi sıkıntılı.Valla yakışıklı isen, karizmatik isen cidden bu hayatta tüm kusurların görmezden geliniyor. Çirkin birinin yaptığı kötü bir hareket 10 kişinin tepkisini çekiyorsa göze hoş gelen birinin yaptığı hareket ya bir kişinin tepkisini çekiyor ya da hiç çekmiyor. Bu normal bir insan da olsan geçerli, gerçek olmayan bir anime karakteri de olsan geçerli.
Ah Cracker reis ah; daha senin zırhını aşıp gerçek yüzünü göreceği bile kesin olmayan adamlar yakışıklı diye karizmatik diye seni orta zorlukta alıyor iyi mi. Boşver yiğidim. Belki hiçbir zaman, hatunların efendi adam yerine serseri tercihindeki serseri olamayacaksın ama biz senin içinin güzelliğini, gücünü kuvvetini biliyoruz.
Bir Dof değil. Kız olsam yumulurum Dof'un dudaklara.Cracker çirkin değil ki. Sadece kıyafet ve saç tercihi sıkıntılı.
Orası ayrı ama cracker'da nefes alsın yeterci tayfa'dan değil yani.Bir Dof değil. Kız olsam yumulurum Dof'un dudaklara.
Yine de Cracker>Dof
Nami bisküvileri yumuşatmasa çok başka bir vs olurdu o. Cracker Luffy için çok ters bir rakip. Sadece bitirici vuruşa göre vs değerlendirmiyorum. Dof, G4 karşısında hiçbir cevap sunamamış biri. Ezildi. Cracker tam tersi, çok uzun bir süre dövüştüler. Nami olmasa Luffy bir süre sonra açlığın da etkisiyle yenilirdi.Asdşfghj
G4'ün jöle yaptığı Doflamingo diyorsun, Luffy'in G4 ile tek darbede Cracker'i kuklalarıyla beraber darmadağın etmesinden bahsetmiyorsun
Cracker'in karşılaştırılacağı adam olsa olsa Law'dır.