Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wb bu seride en büyük hakkı yenen karakterlerin başında gelir. Elinde olan KK biletini resmen kendi vermiş rakibine. Soda normalde yoğun bakımda yatması gereken adamı Mf'ye getirmiş. Sonra Akainu şöyle böyle yaptı diyolar bu karakter üzerinden. Soda yine lanet okudum sana.

Ödüller " güç " ve " potansiyel " ile alakalı Kuzan söylemişti.Sanıyorum ki Roger'a 500 milyon ödül fazlası potansiyel yüzünden verildi.Korsan kral olabiliyorsan potansiyelin daha fazladır değil mi hükümete karşı bir hareket için ? Hem güç hem de yapabileceklerin açısından.

Söyleyeyim ün ile değil, Denizcilerin ya da Hükümetin bakış açısıyla çıkıyor. Ödülü veren onlar ün ise halka ile alakalı bir durum. Bu yüzden adamlar gizlese de tehdit olarak gördüklerine ödülü veriyorlar. Ünde %0,1 artış bile olmazken ödül iki katına falan katlanıyor. Bu attığı sahnenin neresinden ünü sayesinde ödülünün arttığını anladın? Tam tersine ödül konulduğu için ünü artmış adamın.
Sen gerçekten ne dediğimi anlamıyorsun bence. Ödül = ün demiyorum, bağlantılı diyorum. Attığım sayfada da Usopp Sanji'ye '' Yeterince ünlü olursan sen de bu sayfaya çıkarsın'' diyor.'Üç kaynak attım, çünkü üçünde farklı çevrilmiş. Keza sayfayı okuyunca ödülün ün ile olan bağlantısını görebilirsin. Roger olayına gelirsek; Roger o kadar iş yapmasına rağmen bu olaylar halktan gizleniyor ve üzeri örtülüyor. Adam KK olmasına rağmen hala ismi gizlenmeye çalışılıyor. Hah işte adamla bu kadar uğraşan bir hükümetin bundan dolayı Roger'ın ödülünü düşük tutması ya da sürekli WB övüp dikkati onun üzerine çekmek için ödülünü de yüksek tutması muhtemel diyorum.

Ün ile ödül niye artmasın yahu ? Kişinin ünü artınca otomatik hükümet gözünde daha tehlikeli birisi olur zaten.Roger nasıl bir ödül farkı attıysa 20 küsür senede anca 500 e indirmiş WB.Oda denk çizdi ama adamları.Ödül üzerinden denklem kurulmayacağının 50nci göstergesi falan bu da işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık