Üstü kapatılan ,ismi değiştirilen adama korsan kral denilip en yüksek ödül verilmiş niyeyse.İşte öyle bir durum yok.WB'nin daha çok yıktığı gibi bir durum yok.Adamlar da aktif, WB de. Ama haberlere çıkan Wb oluyor. Roger ise üstü kapatılan ve ismi bile değiştirilen kişi oluyor.
Öyleyse Wb baya baya Roger'ı asfalt ederdi anlamı anlamı çıkar ama böyle bir şey de söz konusu olmadığına göre kılıç tekniği falan filan mı diyeceğiz?Wb meyvesini kapamış. Hey gidii hey, Shanks'ın hakisini kapadı olayı Wb meyvesini kapamasına döndü. Hem de gerçek olması daha yüksek bir olay.
Ne başlığı? Gazeteye çıkarmayıp Roger'ın ününü baskıladılar ödülü az kaldı demiyor musun sen sabahtan beri?Gazete başlığı mı? Sen bu şekilde okuyorsun galiba tartışmayı. O zaman ben yenildim reis.
Bu nasıl mantık? Sonsuza kadar üstü kapalı bıraksınlar her şeyi.Üstü kapatılan ,ismi değiştirilen adama korsan kral denilip en yüksek ödül verilmiş niyeyse.
Ben demiyorum, mangada yazıyor.Ne başlığı? Gazeteye çıkarmayıp Roger'ın ününü baskıladılar ödülü az kaldı demiyor musun sen sabahtan beri?
Bırakacak güçleri yok mu ?Bu nasıl mantık? Sonsuza kadar üstü kapalı bıraksınlar her şeyi.
Ben demiyorum, mangada yazıyor.
Hayır sen diyorsun.Bu nasıl mantık? Sonsuza kadar üstü kapalı bıraksınlar her şeyi.
Ben demiyorum, mangada yazıyor.
Yapabilseler yaparlardı zaten. Öncesinde o kadar gizlemeye çalışmalarına rağmen başarılı olamıyorlar. Ama ona rağmen Roger KK olduktan sonra Denizciler hala onu gizlemeye çalışıyor. https://manga4life.com/read-online/One-Piece-chapter-968-page-3.html Bu adam KK oldu her şeyi açıklayalım gibi durumları yok zaten. Neyi yapabiliyorlarsa onu yapıyorlar hala.Bırakacak güçleri yok mu ?
Peki güzel kardeşim, orada yazan ''the greater the threat to the world'' olayı nasıl ortaya çıkıyor söyler misin?Hayır sen diyorsun.
Buyur: The amount of a bounty is determined in response to the perceived threat level of the criminal in question; the greater the threat to the world, the greater the bounty. In the eyes of a pirate, high bounties are thus usually seen as a sign of strength. After all, having been assigned a bounty means that the World Government as well as the Marines acknowledge the threat of the person to whom it is assigned.
Söyleyeyim ün ile değil, Denizcilerin ya da Hükümetin bakış açısıyla çıkıyor. Ödülü veren onlar ün ise halka ile alakalı bir durum. Bu yüzden adamlar gizlese de tehdit olarak gördüklerine ödülü veriyorlar. Ünde %0,1 artış bile olmazken ödül iki katına falan katlanıyor. Bu attığı sahnenin neresinden ünü sayesinde ödülünün arttığını anladın? Tam tersine ödül konulduğu için ünü artmış adamın.Peki güzel kardeşim, orada yazan ''the greater the threat to the world'' olayı nasıl ortaya çıkıyor söyler misin?
One Piece - Digital Colored Comics Chapter 96 Page 9
Read One Piece - Digital Colored Comics Chapter 96 Page 9 Online For Freemanga4life.com