ama daha vasıflıAma Smothie'den daha salak.
ama daha vasıflıAma Smothie'den daha salak.
Ayıp ama... Sen doğduğundan beri özgürlük ne demek bilmeden psikopat bi babayla büyüsen özürlüğün temsilcisi olarak gördüğün birine benzemek istemez misin?Ama Smothie'den daha salak.
seriyi de baya unutmuşum açıkçası. Bi reset de şart. Zoro için etini de paylaşır Luffy reisLuffy et paylaşmaz. @Aiden Nami.
Ayrıca Sanji'nin orada ''ı only made a fool of myself'' demesi güzel bir detay. Yazı yazılır bununla ilgili ama konu başka yerlere çekilir. xd
Aslında böyle aralarda bir arc seçip, o okunabilir. Son 2-3 arc'tır yıldırsa da çok güzel anılar bıraktı bu seri. :/
Vasıf konusunda laf yok zaten Smothie'den vasıfsızı artık Baratie'de Fullbody'nin çorbaya attığı böcek falan.ama daha vasıflı
Ben diyorum kendisine Oden'in zekasını örnek alma diye. Ama işte dinletemiyoruz.Ama Smothie'den daha salak.
Aklıma burda geçen çorba olma muhabbetleri geldi...Ben diyorum kendisine Oden'in zekasını örnek alma diye. Ama işte dinletemiyoruz.
oden ne salaktı be insan 5 yılda 1 tane yonkou çağıramazmıydı adaya yada rayleigh en kötüsü onurunla bir intihar saldırısıdamı yapamazdınBen diyorum kendisine Oden'in zekasını örnek alma diye. Ama işte dinletemiyoruz.
Zoro'nun kaptanı olmayı hak ediyor adam.Luffy et paylaşmaz. @Aiden Nami.
Ayrıca Sanji'nin orada ''ı only made a fool of myself'' demesi güzel bir detay. Yazı yazılır bununla ilgili ama konu başka yerlere çekilir. xd
Aslında böyle aralarda bir arc seçip, o okunabilir. Son 2-3 arc'tır yıldırsa da çok güzel anılar bıraktı bu seri. :/
The thoughest man falan Nami nasıl yol yapıyor...Zoro'nun kaptanı olmayı hak ediyor adam.
Hem Oden salaktı hem de Odenin "dostları" satıcıydı. Herkes Kaidonun Wanoda olduğunu biliyodu. Kimse Odene ne oldu diye düşünmedi...oden ne salaktı be insan 5 yılda 1 tane yonkou çağıramazmıydı adaya yada rayleigh en kötüsü onurunla bir intihar saldırısıdamı yapamazdın