Arc başından beri Smoothie gelemedi ki. Hala bekliyoruz zalimin kızını.Ben Smoothieye King aldırdım arc başı. Kimse benden bahsetmiyor Varsa yoksa Zoro Luffy
Arc başından beri Smoothie gelemedi ki. Hala bekliyoruz zalimin kızını.Ben Smoothieye King aldırdım arc başı. Kimse benden bahsetmiyor Varsa yoksa Zoro Luffy
Aga Peros geliyor Smoothie gelmiyor. Şaka gibiArc başından beri Smoothie gelemedi ki. Hala bekliyoruz zalimin kızını.
Peros>Smoothie zaten neyine şaşırdın Sahiden.Aga Peros geliyor Smoothie gelmiyor. Şaka gibi
Sen kimsin? Smoothie konusmalarini sadece İchirou ile yaparım ben.Peros>Smoothie zaten neyine şaşırdın Sahiden.
bunun için çiziyor.Sen kimsin? Smoothie konusmalarini sadece İchirou ile yaparım ben.
Smoothie bu arc gözükmeyecek ise niye çiziyor ki bu karakteri. Hadi çizdin neden 900 milyon ödül veriyorsun
Miyata kim bilmiyorum ama Smoothie savunmayacak kadar aklı başında bir adamdır muhtemelen.Yazık o beliye.Sen kimsin? Smoothie konusmalarini sadece İchirou ile yaparım ben.
Smoothie bu arc gözükmeyecek ise niye çiziyor ki bu karakteri. Hadi çizdin neden 900 milyon ödül veriyorsun
Bu Katakuri ile Smoothie shipleyen mi var Onun üstüne yapmışlar bir de shopu. Püüübunun için çiziyor.
Bu kalınlaştırdığım kesin yargıya nasıl vardın?Marco hicbir sağ kolu alamaz ki Borsalino'yu halletsin
Pek bi numarasını görmedik o yüzden öyle dusunuyomBu kalınlaştırdığım kesin yargıya nasıl vardın?