Nami ve Vivi, reisin üzerine atlamamak için kendilerini zor tutmuşlar.Bu konuda katılıyorum sana...
İspatı ektedir.
Nami ve Vivi, reisin üzerine atlamamak için kendilerini zor tutmuşlar.Bu konuda katılıyorum sana...
İspatı ektedir.
Nami ve Vivi, reisin üzerine atlamamak için kendilerini zor tutmuşlar.
Vivi'ye bakın Vivi'ye, Bay Kılıç Yolu diye diye inlemiş bitap düşmüş kızcağız. Reis ayakları olmadan bile Mihawk'ı yenecek güçte.Bu konuda katılıyorum sana...
İspatı ektedir.
Kolay değil tabi Zoro'dan bahsediyoruz, dev utanmasa o bile atlayacaktı Reis'eNami ve Vivi, reisin üzerine atlamamak için kendilerini zor tutmuşlar.
Zoro gece kılıcını kararttı mı? Kararttı. Biz buna bakmalıyız.Enayilik ne zamandır alfa olmak anlamına geliyor?
Oden Kaidoya boyun eğse Alfa olurdu dimi yuba ?Beş yıl boyunca Orochi'ye kucak dansı yapan. Kapalı kapılar ardında Kaido'ya türlü türlü ağza alınmayacak danslar yapan adam alfa mıdır? Sake masasına meze yapmışlar Oden'i... Oden ailenin namusunu kirlettiği için kızı çareyi Dünya'nın EN DELİKANLI VE ALFA adamında buldu.
Eeee eğdi zaten? Orochi'ye boyun eğdi, keşke Kaido'ya eğse...Oden Kaidoya boyun eğse Alfa olurdu dimi yuba ?
Yamato Odenden.Çocuğunu göstermediği için Kaidoya yürüdü Oden.Yaz aşkı meyvesi.Eeee eğdi zaten? Orochi'ye boyun eğdi, keşke Kaido'ya eğse...
Yamato Odenden.Çocuğunu göstermediği için Kaidoya yürüdü Oden.Yaz aşkı meyvesi.
Gece de yolunu şaşırmıştır o. Malum elinden tutan olmayınca yolunu bile bulamıyor. Adam resmen güdülmeye mahkum.Zoro gece kılıcını kararttı mı? Kararttı. Biz buna bakmalıyız.