Caps kısmına atsana. Güzelmiş.![]()
Yemin ederim sadece gülmek için attım hater değilim
Caps kısmına atsana. Güzelmiş.![]()
Ana karakter olmasa da Law'ın o kolu iyileşirdi. La adam doktor. İstediğine istediğini takıyor.mangakanın kolunu iyileştirdiği,
Hakkını yemişler Kata'nın. Ace'in de helali varmış.WCI arc sonrası anket yapıldı.
1-Luffy
2-Zoro
3-Sanji
4-Law
5-Ace
İlk 5 aklımda.![]()
Caponyada Zoro birinci olursa karakterden şüphe ederimOlabilir traom... Gelecek ankette acaba Zoro birinci olur mu...?![]()
Neyse Zoro ve Luffy ayrılmaz güzel bir ikilidir diyelim ve burada bırakalım...Ortamda en iyisi kimse ona gidiyor adamlar. Gidip de Zoro gibi ikinci sınıf birine mi gitsinler.![]()
Neden Red’ciğim...?Caponyada Zoro birinci olursa karakterden şüphe ederim![]()
Dof'un ayakları altında hüngür hüngür ağlayan Law'dan iyidir. :sKid de ancak çoluk çocuğa atar yapsın.![]()
Sonuçta kaybetti mi kaybetti ben anlamam shsksjkAna karakter olmasa da Law'ın o kolu iyileşirdi. La adam doktor. İstediğine istediğini takıyor.![]()
ex- drag queen![]()
Neden olacak len birinci olamıyoruz ben de poh atıyorum adamlaraNeden Red’ciğim...?![]()
Doffy ve Luffy bile Law'ın verdiği hasarları kabul ederken sizin hala vik vik vik yapmanızı da ben anlamam.Sonuçta kaybetti mi kaybetti ben anlamam shsksjk