Zoro, Wano'da ilk onu söylediğinde aklıma gelen buydu.
Zoro, Wano'da ilk onu söylediğinde aklıma gelen buydu.
Zoro zaten bu arc vücudundaki kanın yarısıyla etrafı kan içerisinde bırakmazsa One Piece'i bıraktım. Zoro dövüşü dediğimiz olayın %75'i akıttığı kan, kılıcın üstündeki kanı yalamak ve kapanıştır.
King, Zoro'yu paramparça ettikten sonra Zoro'nun kılıcını yalayıp "Sen kendine kral diyorsan ben de tanrıyım" diyecek olmasını hayal ettikçe... Neyse ne yaptığımı söylersem ban yerim.
Rosa'da Zoro'yu erkek haliyle 2.likten alan Law kadın olsa Luffy'i 1.likten alırdı. Öyle bir katlanırdı fanları.Yok be. Yönelim gibi bir şey olduğunu düşünürdü. Monet'i titrettiği gibi titretebilirdi gerçi.
Law keşke böyle olsaydı.
Güçlü kaıdn eksikliği olmazdı hem. Gerçi Yamato geldi.
İnsaflı davranmış burada çizen. Vergo'nun tüm vücudunu kaplaması gibi olsun ama, kıpkırmızı kan olsun istiyorum Zoro. Reise bundan aşağısı yakışmaz.
Tam beklediğimiz durum şu 2. böyle eziliyor sonra sol gözünü bir açıyor reis king ashuranın ağırlığından altına yapıyor ohhh
Bu senenin anketi belli olmadı mı dahaRosa'da Zoro'yu erkek haliyle 2.likten alan Law kadın olsa Luffy'i 1.likten alırdı. Öyle bir katlanırdı fanları.
King tüm kıyafetini çıkarmalıydı. Böyle canavar gibi görünmeli.İnsaflı davranmış burada çizen. Vergo'nun tüm vücudunu kaplaması gibi olsun ama, kıpkırmızı kan olsun istiyorum Zoro. Reise bundan aşağısı yakışmaz.
Bunu söylemesine sebep olan Law ise müteşekkir olurum.Oda zaten Luffy'nin birinci gelememesinden korkuyordu. İlk anketlerde bu tarz açıklaması var. :/
Ne zaman oluyor bilmem ki. Bu sene gelmedi daha.Bu senenin anketi belli olmadı mı daha