Üye silindi 1004
Keşke Perona'ya da Ninja kostümü giydirse reis.Kin büyük adam. Önce Mihawk'ı tekler sonra da Perona'ya cacık yaptırır.
Keşke Perona'ya da Ninja kostümü giydirse reis.Kin büyük adam. Önce Mihawk'ı tekler sonra da Perona'ya cacık yaptırır.
Uçan altılının muhtemelen en zayıf ikilisinin gücünü gördüğümüz için yıkımcılarla dövüşmek istemeleri boş iş gibi gözüküyor artık Zoro da şansını denemek istemiş gömülmelik bir durum yok.Karşılığını vermiş en azındanKullanmamıştır da Zoro'ya baskı yaparken Zoro slash atıyor. Küçümsemeye gerek yok abartmaya gerek de yok. Yaptığı iyi iş tabi.
Yalnız Zoro, amiral ile dövüşmek istemesi üzerinden neden gömülür ya. Musibetlerle dövüşmek istedikleri için Flying Six övülüyordu. @Miyata Ichirou Ne diyorsun bu işe?
Kin büyük adam. Önce Mihawk'ı tekler sonra da Perona'ya cacık yaptırır.
Bu ne lanasdjfhnaslşkj
Hımmm, Zoro terlemiş galiba çok zorlanıyor
Bütün bir arc taşıdı Law'ı.
Puhahhahaa Kucak>Zoro jsjjsjaHımmm, Zoro terlemiş galiba çok zorlanıyor
Fuji fiziksel olarak da canavar. Amiral olduktan 2 yıl sonra meyve yiyior. Yani meyvesiz hali amiral ediyordu.Evet gördüm.Zoro iyi iş başarmış.Yalnız Fuji'nin fiziksel gücünün iyi olmaması konusunda hala netim.Fiziksel olarak bir canavar olduğunu söyleyemeyiz.
Baya yaptıklarımla anılıyorum ne güzel