Sağlam hakisi ve meyvesi var gibi.Evet gördüm.Zoro iyi iş başarmış.Yalnız Fuji'nin fiziksel gücünün iyi olmaması konusunda hala netim.Fiziksel olarak bir canavar olduğunu söyleyemeyiz.
Sağlam hakisi ve meyvesi var gibi.Evet gördüm.Zoro iyi iş başarmış.Yalnız Fuji'nin fiziksel gücünün iyi olmaması konusunda hala netim.Fiziksel olarak bir canavar olduğunu söyleyemeyiz.
Yapmayın arkadaş şöyle şeyler yemek yiyoruz şuradaKinemon kızsaydı Dof'a tek atarmış... Kaido'yu teklemiş adam sonuçta.
Hazır görmüşken sorayım sana Zoro, Tanrı değil mi ?Evet gördüm.Zoro iyi iş başarmış.Yalnız Fuji'nin fiziksel gücünün iyi olmaması konusunda hala netim.Fiziksel olarak bir canavar olduğunu söyleyemeyiz.
Tövbe Tövbe nasıl soru buYapmayın arkadaş şöyle şeyler yemek yiyoruz şurada
Hazır görmüşken sorayım sana Zoro, Tanrı değil mi ?
Reis tehlikeyi görüp önceden tek atmış orada vizyonu görüyor musun ?Kinemon kızsaydı Dof'a tek atarmış... Kaido'yu teklemiş adam sonuçta.
Biraz pasif kalıyor ama meyveyi amiral yapıldıktan sonra alıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yani meyveye ve amiralliğe layık görüldüyse boş adam değildir bence.Evet gördüm.Zoro iyi iş başarmış.Yalnız Fuji'nin fiziksel gücünün iyi olmaması konusunda hala netim.Fiziksel olarak bir canavar olduğunu söyleyemeyiz.
Anlık Kaido'yu kestiği sahneyi görmüş... Aradan çıkartayım bizi de karnıyarık yapmasın demiş.Reis tehlikeyi görüp önceden tek atmış orada vizyonu görüyor musun ?
Hiç böyle bakmamıştım bu olaya, Dof geleceği görüyor taaa o zamandan.Reis tehlikeyi görüp önceden tek atmış orada vizyonu görüyor musun ?
Kullanmamıştır da Zoro'ya baskı yaparken Zoro slash atıyor. Küçümsemeye gerek yok abartmaya gerek de yok. Yaptığı iyi iş tabi.Slashı durdurmak için yer çekimi kullanmadı bence.
Kin büyük adam. Önce Mihawk'ı tekler sonra da Perona'ya cacık yaptırır.Kinemon kızsaydı Dof'a tek atarmış... Kaido'yu teklemiş adam sonuçta.