Şu efekt kemik çıtırdamasıdır sol en üst kareKemikleri çıtırdamıyor.
Benzeri Sanji vs Vergo da var
Bigmomun kemikler çatlamış yani
Şu efekt kemik çıtırdamasıdır sol en üst kareKemikleri çıtırdamıyor.
Sanji vs Luffyde de vardı sanırım bu. Sanji Luffynin kemiklerini catlatiyordu DJ ile.Şu efekt kemik çıtırdamasıdır sol en üst kare
Helal olsun iyi yakalamışsın.Queen zayıf diyenlere Kata'dan aşağı görenlere gelsin bu.Şu efekt kemik çıtırdamasıdır sol en üst kare
Kamazo vs Zoro, Katakuri vs Luffy genel anlamda var bayağı yerde kemik çatlaması ile alakalı mı bilemem ama. Mesela bunun ben kemik çatlaması olacağını sanmıyorumŞu efekt kemik çıtırdamasıdır sol en üst kare
Sanjinin hakisiz sırf DJ ile kafatası çatlaması var Luffye, WGde konusu da açılmıştı bunun. Baya var seride aslındaHelal olsun iyi yakalamışsın.Queen zayıf diyenlere Kata'dan aşağı görenlere gelsin bu.
Böyle önemli bir detayın çevrilmemesi saçma olmuş.Şu efekt kemik çıtırdamasıdır sol en üst kare
Aynı efektler olduklarına emin miyiz ?Kamazo vs Zoro, Katakuri vs Luffy genel anlamda var bayağı yerde kemik çatlaması ile alakalı mı bilemem ama. Mesela bunun ben kemik çatlaması olacağını sanmıyorum
Bana aynı gibi gözüktü misalAynı efektler olduklarına emin miyiz ?
Ben değil sitede Bi arkadaş bulmuştu hatırlayamadım şimdiHelal olsun iyi yakalamışsın.Queen zayıf diyenlere Kata'dan aşağı görenlere gelsin bu.
Benim attığım resimdeki efekt şu yıldız olan sem yanlış yere bakıyorsunBana aynı gibi gözüktü misal