Dişi düşen luffynin süt içerek dişinin iyileştiği bir evreni okuyoruz. Bizim evrenimizde croconun luffyi delmesibden sonra bandajlanarak hayatta kalamazsın zaten. Oda kendi evrenindeki etkili saldırıları da yara iziyle belli ediyor. Shanks karasakalın güçlü olduğunu yara izini delil göstererek söylüyor. Bu yüzden o saldırılar aynı hasarı verememiştir demek seri ile daha tutarlı.Akainu doğrudan vurmuyor Luffy'e , Jinbe'nin derisinden geçiyor. Diğerleri bir kere değil tüm bir savaş boyunca hasar veriyor. Açıkçası ben bir fark göremiyorum. Crocodile bildiğin koluyla birlikte içinden geçmişti. O yara bile iz bırakmadan kapandı. Akainu'nunki ile kıyaslanmayacak bir hasar olduğunu düşünmüyorum.
Hele bu örneklerde Akainu bariz daha güçlü isimken Kaido da bahsettiğim Oden'e göre daha güçlü isimlerin yara izi bırakamaması bir anlam ifade etmez. Ha derseniz ki WB, Roger, BM, Garp, Xebec gibi isimler Kaido ile hiç savasmamıştır o zaman 7 kere nasıl yenilmiş her defasında gazla mı bayiltilmis , enerjisi bitti de mi yenilmiş diye sorma gereği duyarım. Hele ki son bölümde Kinemon gibi ismin derisini aştığını gözlemlemişken bu tarz iddialar çok zayıf kalıyor.
Kinemonun kaidoyu delmesi de kinemonla değil kaido ile alakalı bir durum. Hasar almayan big momdan görmüştük ki travma anında bu özelliğini kaybediyor. Kaido da 9 kını karşosonda görünce odeni hatırladı ve travmaya girdi. Travma anında hasar almaz ya da ölümsüz her neyse bu özelliğini kaybetti ve hasar aldı.