Anlamamakta diretiliyor. Oysa Bilal'e anlatır gibi açıkladık.Tayfa kurmak için yola çıkan bir adam ile tayfasız bir adam arasında ki farkı anlayamamak Neyse anlayacaklar inşallah anlayacaklar.
Anlamamakta diretiliyor. Oysa Bilal'e anlatır gibi açıkladık.Tayfa kurmak için yola çıkan bir adam ile tayfasız bir adam arasında ki farkı anlayamamak Neyse anlayacaklar inşallah anlayacaklar.
Güzel bir özet olmuş teşekkürler ama görmezden gelinecek bu yorum@William cutting Şimdi şöyle bir şey var, bir masada oturan dört adam muhabbet arasında tayfa kuralım derlerse ve anlaşırlarsa işin sonunda tayfayı o dördü kurmuş olur. Ama Luffy bu tayfa kuracağım fikriyle kendi çıkıp yol almış ve denize açıldığı andan itibaren de korsan olmuş. Yani adamı olmasına gerek yok korsan olması için. Daha sonra da adam toplayıp tayfasını oluşturuyor işte.
Korsan tayfası kurmak için önce böyle bir amaca ve bu isimleri altında toplayacak bir Kaptan'a gerek var. Bu isim de Luffy oluyor. Luffy tayfayı kuran isim işte niye olayı karmaşıklaştırmaya çalışıyorsunuz yok gemi idi bayrak idi diye.
Tayfa olmak ile tayfa kurmak arasındaki fark cumhuriyet olmak ile cumhuriyeti kurmak arasındaki farka benziyor mu benzemiyor mu merak ettim.
Ne diyeceğimi bilemiyorum Red’ciğim “müthiş” tek diyebileceğim bu sjjsjssLuffy fanları bunlar aynı anda bir konu altında mantıklı olmayacak diye senle tartışırlar diğer bir konuda mantığı sallar, mantıksız olanı senle tartışırlar. Çok geride kalıyoruz Reis yaratıcılığı yükseltmemiz lazım xD
Artık tek bir kişinin tayfa sayıldığını öğrendiğimiz bu günden itibaren, kimse Mihawk=Shanks diyemez zaten...Öyle zaten
Luffy’e katılmak için tayfamı terk ettim...Tayfam var ama Yonko olamadım. Shanks>Ben. - Dracule Mihawk
Ben bunu yıllar önce Ferit'e Luffy'nin o şekilde bayılmasının nedeninin bir açıklaması olmalı diyordum ve elinde ki garip aura'yı söylediğimde haki emcükleme diyordu ama işte bugünlerde ortaya çıkıyor içten patlatmalı haki olduğu Savunma yaparken bile saldırı yapabiliyorsun bu teknikle çok gözel bir olay.Linlin ileri seviye silahlanmaya sahip daha önce de atmıştım.Linlin'in elinin etrafına dikkatlı bakın.
Tamamen tayfayı kuracak kişinin amaçlarından bahsediyoruz burada da. Hala daha tayfayı oluşturan parçalar ile bu parçaları bir araya getiren arasındaki farkı anlıyamıyonuz mu anlamadım.Ben demiyorum Luffy diyor Alpa. Farklı bakış açılarımız var, ama Luffy tek bşaına kurmadı dedim diye savunmaya geçiyorsunuz
Yalnız Luffy adam katacağım ve bayrak yapacağım diyor. Ve bayrak işini falan birlikte yapıyorlar. Dediğin örneğe uygun yani.@William cutting Şimdi şöyle bir şey var, bir masada oturan dört adam muhabbet arasında tayfa kuralım derlerse ve anlaşırlarsa işin sonunda tayfayı o dördü kurmuş olur. Ama Luffy bu tayfa kuracağım fikriyle kendi çıkıp yol almış ve denize açıldığı andan itibaren de korsan olmuş. Yani adamı olmasına gerek yok korsan olması için. Daha sonra da adam toplayıp tayfasını oluşturuyor işte.
Ya parçayı bir araya getirmek tek başına mı kurmak oluyor? Lafı dolandırmadan yaz, adam alan Luffy diyordunuz bak kendisi bayrak da diyormuş. :/Tamamen tayfayı kuracak kişinin amaçlarından bahsediyoruz burada da. Hala daha tayfayı oluşturan parçalar ile bu parçaları bir araya getiren arasındaki farkı anlıyamıyonuz mu anlamadım.
Osmanlı devletini Osman Bey kurmuştur ama Osmanlı Devleti Osman Bey'den oluşmaz.
Şu saatten sonra ben de bir tayfayımYa parçayı bir araya getirmek tek başına mı kurmak oluyor? Lafı dolandırmadan yaz, adam alan Luffy diyordunuz bak kendisi ne diyormuş. :/
Neyse, haydi Luffy tek başına kurmuş olsun. Bomboş konu zaten.