Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hahahaha Ya sanki Kaptan Zoro ya da Tayfayı sadece Zoro kurdu dedik çok ilginç. Tek başına bir adam nasıl tayfa olabilir ya :hhh:
Luffy fanları bunlar aynı anda bir konu altında mantıklı olmayacak diye senle tartışırlar diğer bir konuda mantığı sallar, mantıksız olanı senle tartışırlar. Çok geride kalıyoruz Reis yaratıcılığı yükseltmemiz lazım xD

Ulan ben Zoro ile mi kurdu diyorum alpa. :D

Adam alacağım demekle korsan tayfası mı kuruluyor? Korsanı korsan yapan gemi nerede, bayrak nerede? :D
Korsan tayfası kurmak için önce böyle bir amaca ve bu isimleri altında toplayacak bir Kaptan'a gerek var. Bu isim de Luffy oluyor. Luffy tayfayı kuran isim işte niye olayı karmaşıklaştırmaya çalışıyorsunuz yok gemi idi bayrak idi diye.

Tayfa olmak ile tayfa kurmak arasındaki fark cumhuriyet olmak ile cumhuriyeti kurmak arasındaki farka benziyor mu benzemiyor mu merak ettim.

@William cutting Şimdi şöyle bir şey var, bir masada oturan dört adam muhabbet arasında tayfa kuralım derlerse ve anlaşırlarsa işin sonunda tayfayı o dördü kurmuş olur. Ama Luffy bu tayfa kuracağım fikriyle kendi çıkıp yol almış ve denize açıldığı andan itibaren de korsan olmuş. Yani adamı olmasına gerek yok korsan olması için. Daha sonra da adam toplayıp tayfasını oluşturuyor işte.

Üye silindi 1004

Motor çetelerinde Nomad diye bir olay vardır, çeteye bağlı ama göçebe yaşayan kişiler o yamayı takar. Mihawk da bir nevi Nomad. Shanks abiye biyatlı ama tayfayla takılmıyor işte.
Mihawk egzotik hayvan kaçakçılığı yapıyor. Millete hokkabaz maymun satıyor bence, Shanks'ın tayfasında da bir adamda maymun vardı. Mihawk satmış aralarında ticaret hukuku var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık