Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3.komutan ile 4.komutan arasında bir yerdedir bence Ashura.Tam gücünü görmedik Jack ayarı da çıkabilir tabii.Oden'in zorlanmasının asıl sebebi Ashura ama kendisi de bahsediyor.Gücü buymuş diyerek zaten.Oden sonrasında çok çok daha güçlenmiş ama tabii :D
Ya ben onda da değilim. Hikayedeki anlatıma bakıyorum. Zoro bunların efendisinin kılıcını almış. Kontrol etmiş. Fakat en fazla Jack'le dövüşürken Ashura King'i mi yenecek? Zoro yine en fazla Jack'le dövüşsün ama bu arc onlardan güçlü değilse bile rahatlıkla geçecektir. Ki benim açımdan Enma'yı kontrol etmesiyle onlardan üstün olduğunu kanıtladı. Benim okuduğum Op'taki hikaye anlatımından çıkardıklarım budur.

Luffy'den üstün demiyoruz yaw, Ashura'dan falan üstün diyoruz. Bir zahmet olsun o kadarcık. :/

Ki Jack seviyesinde olması bile oldukça güçlü olduğu anlamına geliyor yav.Daha üstü epey abartı bence.

Hocam Jack tüm gücüyle mi kapışıyor orda Ashura'yla.Adamın hibrit formu duruyor daha.Ashura hibrit halindeki Jack'e üstünlük sağlasa okey ama base Jack'e karşı yapıyor bunları.
Base, hibrit abartmalari da kabak tadı verdi. Bu adam lucci değildi normal haliyle hibrit hali farklı olsun. Bu adamın normal hali de canavar. Yani hibrit bir şey katmaz. Ayrıca bunun hibrit ı de bir halta yaramaz. Mamut hibrit ne ya? En fazla yandan dişler çıkar.

Zoro'da kimsede olmayan lanetli güçler var. İçinden şeytan çıkarıyor.
Babası en fazla aranan adam, dedesi denizlerin kahramanı kendisi kk olacak olan arkadaş kime benziyor ya cidden xD ball tutan parmağını yalayıp dururken :oleyo2:

Bir tane bundan da bizim ülkede var, çok sevilir kendisi çok başarılı genç bir arkadaştır :artiz:

Babası en fazla aranan adam, dedesi denizlerin kahramanı kendisi kk olacak olan arkadaş kime benziyor ya cidden xD ball tutan parmağını yalayıp dururken :oleyo2:

Bir tane bundan da bizim ülkede var, çok sevilir kendisi çok başarılı genç bir arkadaştır :artiz:
Ryuuma'yı Zoro'nun atası yaptılar, adama da serinin en güçlüsüdür dediler..:D

Roger'ın oğlu diye Ace Kral diyen,şimdiden yerdiği Garp'ı övgü olarak kullanır. Düşme Ferit düşme...:D

Roger'ın oğlu diye Ace Kral diyen,şimdiden yerdiği Garp'ı övgü olarak kullanır. Düşme Ferit düşme...:D
Zoro'nun atası falan yoktur, kendisi vardır, benim yorumlarım da hep bu yöndedir.

Ace'nin kral olmasını da Oda yazmış, diğer iki kardeşi de çizip Kralı belli etmiş ne yapalım hayır mı diyelim xD

Bilal artık Lütfüdür, ikisi de genç, ikisi de başarılı, ikisi de yaptıkları işlerde sonuca kadar gidecek iradeye sahip, çok ortak yönleri var yahu :hhh:

Oda mı dedi reis? :D O demediyse ne önemi var. :oleyo:

Ana karakterin akrabalarının da güçlü ve tanınmış isimler olmasının önemi yok. Bırak battle shonen serilerini, Lotr gibi fantastik serilerde bile bu var. Kahramanların kutsal veya önemli soydan olması tutuluyor. İkinizin tartışmalarını okumak zevkli de fazla takılmayın yaw. :D

Oda mı dedi reis? :D O demediyse ne önemi var. :oleyo:

Ana karakterin akrabalarının da güçlü ve tanınmış isimler olmasının önemi yok. Bırak battle shonen serilerini, Lotr gibi fantastik serilerde bile bu var. Kahramanların kutsal veya önemli soydan olması tutuluyor. İkinizin tartışmalarını okumak zevkli de fazla takılmayın yaw. :D
Ciddi bir şey yok zaten ya xD

Luffy çok başarılı ben de biraz laf çakıyorum o kadar :ehe:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık