Arc sonu tatlı komutanları>yıkımcılar gerçeği ortaya çıkacak değil mi fandaşSmoothie fanı sanıyordum seni halbukiKadın olmasa emin konuşurdum da ben de emin değilim ne olacak

Arc sonu tatlı komutanları>yıkımcılar gerçeği ortaya çıkacak değil mi fandaşSmoothie fanı sanıyordum seni halbukiKadın olmasa emin konuşurdum da ben de emin değilim ne olacak
Bekliyoruz zaten gelmesini. Wano hamamlarında özellikle. xdSmoothie fanı sanıyordum seni halbukiKadın olmasa emin konuşurdum da ben de emin değilim ne olacak
Yok artık. Sence cracker>sahura mi?Rüyasında alabilirCracker dediğin adam Jack'i tokat manyağı yapar bu arada.Smoothie'yi katmıyorum bile daha.
Sen neden Ashura2yı bu kadar büyütüyorsun ki. En fazla Jack seviyesinde çıkar ki gayet güçlü demek. Düşündüğün kadar Zoro'dan güçlü değildir. Hatta güçlü müdür o bile kesin değil.Yok artık. Sence cracker>sahura mi?
Güce göre.Neye göre alıyor?
Lan jack'ı böcek diye ezikliyor, boydan boya kesiyor. Bunlar yc3 den güçlü demek değil mi? Oda bunu göstermek icin daha ne yapsın?Sen neden Ashura2yı bu kadar büyütüyorsun ki. En fazla Jack seviyesinde çıkar ki gayet güçlü demek. Düşündüğün kadar Zoro'dan güçlü değildir. Hatta güçlü müdür o bile kesin değil.
Ki Jack seviyesinde olması bile oldukça güçlü olduğu anlamına geliyor yav.Daha üstü epey abartı bence.Sen neden Ashura2yı bu kadar büyütüyorsun ki. En fazla Jack seviyesinde çıkar ki gayet güçlü demek. Düşündüğün kadar Zoro'dan güçlü değildir. Hatta güçlü müdür o bile kesin değil.
Hocam Jack tüm gücüyle mi kapışıyor orda Ashura'yla.Adamın hibrit formu duruyor daha.Ashura hibrit halindeki Jack'e üstünlük sağlasa okey ama base Jack'e karşı yapıyor bunları.Lan jack'ı böcek diye ezikliyor, boydan boya kesiyor. Bunlar yc3 den güçlü demek değil mi? Oda bunu göstermek icin daha ne yapsın?
Demek değil tabi. Bu göstergeler sadece güçlü olduğunu gösterir.Lan jack'ı böcek diye ezikliyor, boydan boya kesiyor. Bunlar yc3 den güçlü demek değil mi? Oda bunu göstermek icin daha ne yapsın?
Snack kadar güçsüz olduğunu düşünmüyorum ama Jack'le dövüşür işte teke tek. King'i falan asla yenemez. Oden'i zorlamasının nedeni bile tüm Kuri'deki suçluların Oden'e dalması. :d Teke tek bir dövüş yok ortada.Ki Jack seviyesinde olması bile oldukça güçlü olduğu anlamına geliyor yav.Daha üstü epey abartı bence.
3.komutan ile 4.komutan arasında bir yerdedir bence Ashura.Tam gücünü görmedik Jack ayarı da çıkabilir tabii.Oden'in zorlanmasının asıl sebebi Ashura ama kendisi de bahsediyor.Gücü buymuş diyerek zaten.Oden sonrasında çok çok daha güçlenmiş ama tabiiDemek değil tabi. Bu göstergeler sadece güçlü olduğunu gösterir.
Snack kadar güçsüz olduğunu düşünmüyorum ama Jack'le dövüşür işte teke tek. King'i falan asla yenemez. Oden'i zorlamasının nedeni bile tüm Kuri'deki suçluların Oden'e dalması. :d Teke tek bir dövüş yok ortada.
Nerde çekmiş Jack'e köpek?Jack’e köpek çeken Oden’in zahmetle aldığı adam Ashura.Jack de bana göre mangada verdiği ödüller bakımından da bu ikisinden aşağı görünmediği için büyük ihtimalle kazanır.Bir ihtimal Smoothie ve Jack ile berabere kalabilir en kötü ihtimalle.