Hancock'u gözümde büyütmüyorum.Law'ı gözünde çok büyütmüşsün.
Hancock'u gözümde büyütmüyorum.Law'ı gözünde çok büyütmüşsün.
O karı hayvan gibi. Bildiğin yarmagül.Hancock'u gözümde büyütmüyorum.
O kadının hayvan olduğu yerde diğerleri canavar işte sıkıntı orada.O karı hayvan gibi. Bildiğin yarmagül.
Hahahaha Sables ayarını bozmuş senin belli başka bir şey istersen onu da atarım.Fazlalık bir şey yok ki ... Zaten yok Croco fanı kalkmışta Doffynin düz vuruşlarında haki arıyor ... Aahgahahahahahahaahsjhasjdksdahgd sablese devam kanka Doffy nin düz vuruşu,kafesi,hakisi,uyanışı felan seni yorar..
Hepsi böyle.Doğru yoktu. Örneklere bi tane daha ekleyeyim.
Şunu da eklemek istedim. Law'ın kılıcını Doffy hakili eliyle sıktığı zaman elini kesiyor. Doffy'nin telleri Law'ın hakili elini kesemiyor. Bilmiyorum gereksiz bir şey mi oldu.
Diğerleri dediğin Law mıO kadının hayvan olduğu yerde diğerleri canavar işte sıkıntı orada.
Law da güçlü adam Hancock kadar abartılan shichi görmedim.Hele Kata ayarı gören ecnebiler de var şakası bile komik değil.Diğerleri dediğin Law mı
He aynen sizin deyiminizle öyle ya ulan Doffy nin korkması bile vizyonlu,yonkou Kaidou ama seninki sudan korkuyor.Hahahaha Sables ayarını bozmuş senin belli başka bir şey istersen onu da atarım.
Bak burada ne varmışş.
O kadar değil de bir Yk3 vardır. Kral hakisi olup o kadar boş karakter olmak her yiğidin harcı değildir.Law da güçlü adam Hancock kadar abartılan shichi görmedim.Hele Kata ayarı gören ecnebiler de var şakası bile komik değil.