Luffy, Violet'i kurtardıktan sonra Doffy Luffy'e hakili iplerle saldırmıştı.Dof düz iplerine haki ekleyebiliyor mu yav? Uyanış hariç gördüğümü hatırlamıyorum.
Luffy, Violet'i kurtardıktan sonra Doffy Luffy'e hakili iplerle saldırmıştı.Dof düz iplerine haki ekleyebiliyor mu yav? Uyanış hariç gördüğümü hatırlamıyorum.
Bu ana depo herhalde. 4 var arada.Sağol Yusuf. Yahu bu site farklı bir adres ile mi açıldı. Mangalife'tan resim bulunamadı sorunu alamıyordum ben ve dün bakmıştım taze.
Bir sonraki sahnede yüzünde çizgi çizgi kesikler olması lazım. Onu da atsana.Foooos fosss fosss!
Görmüyoruz ki tam olarak.
Uyanışta değil miydi o zaman :SLuffy, Violet'i kurtardıktan sonra Doffy Luffy'e hakili iplerle saldırmıştı.
Bunu düşünmemin sebebi mangaka uyanışta belli ederek çiziyor iplerin uçlarını siyah çizerek.Bu ana depo herhalde. 4 var arada.
Bir sonraki sahnede yüzünde çizgi çizgi kesikler olması lazım. Onu da atsana.
Zaten serinin iç tutarına göre de ekleyebilmesi lazım. İp katı bir şey.
Uyanıştı. Şuan bir o sahneyi hatırladım. Law'a kullandığı sahneleri düşünüyorum mesela aklıma gelmiyor. Hiçbirinde yoktu gibi.Uyanışta değil miydi o zaman :S
Law'ı gözünde çok büyütmüşsün.
Ben bu sıralamanın aynı zamanda güç sıralaması olduğunu da düşünüyorum ama.Hancock bence bu işi bozuyor.Law'dan güçlü olduğunu gram zannetmiyorum kendisinin.
La uyanışta zaten var onu demiyoruz ki biz.İlla attıracaksınız. Hakili iplikler.
Yoktu işte uyanış hariç hiç çizilmedi hakili. Yukarıda ki gibi çok örnek var.Uyanıştı. Şuan bir o sahneyi hatırladım. Law'a kullandığı sahneleri düşünüyorum mesela aklıma gelmiyor. Hiçbirinde yoktu gibi.
O yumruklar baya büyüktü.Digerleri küçüktü yanılmıyorsam.Muhtemelen yorulduğundan ötürüdür.Şiryu imkan dahilinde bile değil Marco ve Karaya denk olsun.Doffy çok ciddi bir savaş verir diye düşünüyorum zaten.Shiryu'nun Kata ya da Marco seviyesinde olduğunu düşünmüyorum.Kata dövüşünde de g4ü ordan oraya uçuran uyanış yumrukları adamın base haline çok zarar veremiyordu.Artık nerfden mi,savaşın uzunluğundan mı bilmiyorum Dof zaten etrafı uyanış yapıp yerini bulabilir gibi.Shiryu'nun feci olduğunu düşünüyorum ben ama.
Denemedi ki adam.Kollarini bağladı sadece.Hakisi yetmedi kesmeye
Doğru yoktu. Örneklere bi tane daha ekleyeyim.La uyanışta zaten var onu demiyoruz ki biz.
Şu tip sahneleri diyoruz.
Yoktu işte uyanış hariç hiç çizilmedi hakili. Yukarıda ki gibi çok örnek var.
Fazlalık bir şey yok ki ... Zaten yok Croco fanı kalkmışta Doffynin düz vuruşlarında haki arıyor ... Aahgahahahahahahaahsjhasjdksdahgd sablese devam kanka Doffy nin düz vuruşu,kafesi,hakisi,uyanışı felan seni yorar..Fazlasına gerek yok zaten.