Ne kıvırması? Ben yaptığınız çifte standarttan bahsettim kısacası.Güzel kıvırış. Keşke Oda feyz alsa da beceriksizliğine laf etmek yerine karakterlere laf edebilsek.
Ne kıvırması? Ben yaptığınız çifte standarttan bahsettim kısacası.Güzel kıvırış. Keşke Oda feyz alsa da beceriksizliğine laf etmek yerine karakterlere laf edebilsek.
Derdin çifte standartsa en baştan onu yazarsın.Ne kıvırması? Ben yaptığınız çifte standarttan bahsettim kısacası.
Sırf son cümlesinde eleştiri var diye şunu yazdıktan sonra;Bu övgüler Oda'ya. Kurgulayan yazan kendisi.
Hatalı olduğun söylendi diye yaov yok çifte standart yapıyorsunuz vs vs diye çevirmezsin.Zaten seri kendi kendine yazılıyor sadece rezillikleri Oda çıkarıyor.
Yani anlayacağın şekilde yazmadığım için kusura bakma. Bir dahakine daha basit yazarım.Derdin çifte standartsa en baştan onu yazarsın.
Şu mesajın ardına;
Sırf son cümlesinde eleştiri var diye şunu yazdıktan sonra;
Hatalı olduğun söylendi diye yaov yok çifte standart yapıyorsunuz vs vs diye çevirmezsin.
Kıvırma yeter. Ben seni çok güzel anlıyorum çünkü.Yani anlayacağın şekilde yazmadığım için kusura bakma. Bir dahakine daha basit yazarım.
Reis daha bir hafta önce Oda'ya sallıyordun, güzelim karakteri bozdu diye. Anlaşılan artık hayal kırıklıklarını daha çabuk atlatıyorsun. Eskiden en az 2 hafta foruma uğramazdın kötü günlerde.2020 Luffy fanlarının bittiği sene olarak kayıtlara geçti. Bildiğin patladılar. Patladılarını kabul etseler sıkıntı yok ama daha büyük bir patlama bekliyorlar herhalde kendilerinden ki kabul etmiyorlar. Adamlar büyük oynuyor
Lafı anlayamadıysan senin suçun. Ha diyorsan bundan sonra bana Bilal'e anlatır gibi anlat öyle anlatırım.Kıvırma yeter. Ben seni çok güzel anlıyorum çünkü.
Wano sonu zoro amiral olacak diyen bir insan"dan bu yorum"un gelmesi şaşırtmadı.2020 Luffy fanlarının bittiği sene olarak kayıtlara geçti. Bildiğin patladılar. Patladılarını kabul etseler sıkıntı yok ama daha büyük bir patlama bekliyorlar herhalde kendilerinden ki kabul etmiyorlar. Adamlar büyük oynuyor
He sonuna kadar kıvıram diyon yani.Lafı anlayamadıysan senin suçun. Ha diyorsan bundan sonra bana Bilal'e anlatır gibi anlat öyle anlatırım.