Uzun dövüşlerde ki amirallerin kendi aralarında yaptığı dövüşler %99 uzun olacaktır Ryokugyu çok büyük bir avantaja sahip. O yüzden bu domine edici bariz vasfı sebebiyle yükseklere koydum kendisini.Akainu=>Aokiji=Kizaru>Fujitora=Ryogukyu çıkar diye düşünüyorum ben de.
Kizaru'nun yeteneği Kuzan'ın buzlarına karşı çok avantajlı durumda. Mf'deki buzları Akainu'dan bile daha rahat, daha zahmetsiz ve eforsuz bir şekilde yok etmişti. O yüzden Aokiji'den daha güçlü dedim.
Aokiji ve Akainu malum sebeplerden eşitler dedim.
Fujitora, logiaların çevresel etkilerinden doğrudan etkilenmeyeceği için(yer çekimi sayesinde yarısı magma ya da buz olan bir toprak parçasına basmak zorunda değil) yer çekimi sayesinde rakiplerinin hareketlerini kısıtlayabileceği, dolayısıyla bu durumun rakiplerini fiziksel olarak çok fazla yıpratacağı için Kizaru'nun hareketlerini uyguladığı bölgesel yer çekimi gücüyle yavaşlatabileceği, dahası gözlem hakisiyle hareketlerini öngörüp ona göre hareket edebileceği için kendisini en güçlü amiral ilan ettim Bence 3 amirale karşı çok büyük bir avantajı var. Ryokugyu şimdilik muallak olsa da 3 amirale karşı üstünlüğün varsa tek amirale yenilsen dahi bu seni en güçlü amiral yapmaktan alıkoymaz.