+1Boşuna soğumadık OP'tan. :/ Neyse ki ToG'a sardım da eksikliğini hissetmiyorum.
+1Boşuna soğumadık OP'tan. :/ Neyse ki ToG'a sardım da eksikliğini hissetmiyorum.
Morgan kim yahu? Ezik Luffy'den dayak yiyen adam. Reis Morgan gibi 10 tanesini cebinden çıkarır.Baltası ile ikiye bölemeyen Morgan'ın canı cehenneme.
O da doğru. Garp > Morgan kesin bence de.Morgan kim yahu? Ezik Luffy'den dayak yiyen adam. Reis Morgan gibi 10 tanesini cebinden çıkarır.
Akainu=>Aokiji=Kizaru>Fujitora=Ryogukyu çıkar diye düşünüyorum ben de.Fujitora>Ryokugyu>=Kizaru>=Akainu=Aokiji.
Onun fuji'yi niye ilk sıraya koyduğu belli.Akainu=>Aokiji=Kizaru>Fujitora=Ryogukyu çıkar diye düşünüyorum ben de.
Meyvesi potansiyelli epey bence Fujitora'nın. Kizaru ile yarışır.Onun fuji'yi niye ilk sıraya koyduğu belli.
Bende yapayım bari;
Akainu>aokiji>=fujitora=kizaru>ryogukyu
Bu amirallere son arc dalacaklar gibi. Eşleşmeler de sanji kizaru ile zoro fuji ile eşleşeceği için bana da fuji daha önde gibi geliyor ama fark baya azdır.Meyvesi potansiyelli epey bence Fujitora'nın. Kizaru ile yarışır.
Ben emin değilim amiraller ile eşleşeceklerinden. Zoro Mihowk'u yener orası kesin ama Sanji'yi bilemedim.Bu amirallere son arc dalacaklar gibi. Eşleşmeler de sanji kizaru ile zoro fuji ile eşleşeceği için bana da fuji daha önde gibi geliyor ama fark baya azdır.