Şu umutsuz karanlık kölelik saatlerine güneş gibi doğdu döşü büyük kalbi büyük reyix..... Keşkem gerçek olsa...... Tşk.
Şu umutsuz karanlık kölelik saatlerine güneş gibi doğdu döşü büyük kalbi büyük reyix..... Keşkem gerçek olsa...... Tşk.
Mihawk"ın dövüşü niye ertelediği anlaşılmış oldu.
Hmm, aylardır okumuyorum spoiler sandımGeyiğe atsam daha mı iyi olur acep :d Burası da ciddili yer sanırım
Vista üzerinden ne geyik döndü be. Sen var mıydın bilmiyorum 1000'lerce yorum atıldı.Mihawk"ın dövüşü niye ertelediği anlaşılmış oldu.
MaalesefVista üzerinden ne geyik döndü be. Sen var mıydın bilmiyorum 1000'lerce yorum atıldı.
Şaka maka bu Ejderler harbiden canının istediğinin üstüne çıkabiliyor mu ya?Bence amiral ve benzeri yetkilere sahip kişiler için sınırlama vardır.Akainu gibi adamların üstüne çıksalar seride bir mantık kalmaz bu gidişle.Mihawk şu "kk olmak beni geçmekten bile daha zor deyip" Vista ve Jozu'yu geçemeyen hükümetin evcil hayvanı değil miydi ?
Çıkma yetkisi vardır da kutsallar bunlardan korkuyordur. Halihazırdaki en büyük koruyucularının sadakatini kaybetmek istemezler. Sağı solu belli olmayan herifler amiraller.Şaka maka bu Ejderler harbiden canının istediğinin üstüne çıkabiliyor mu ya?Bence amiral ve benzeri yetkilere sahip kişiler için sınırlama vardır.Akainu gibi adamların üstüne çıksalar seride bir mantık kalmaz bu gidişle.
Kum-kun gibi birini unutmuşsunhahwjwmsmskMihawk şu "kk olmak beni geçmekten bile daha zor deyip" Vista ve Jozu'yu geçemeyen hükümetin evcil hayvanı değil miydi ?