Zoronun geçmişi ve kuinanın gerçekten ölüp ölmediği açıklansın artık bu arc gerçekten zevkli flashback olur. Bu da muhtemelen Zoronun ailesini tanıyan birisiyle vs atarken ben senin babanı da sevmezdim deyip flashback atacaklar gibi
Ben her türlü iddiaya varım. King'in ana dövüşü Zoro olmayacak.Bu konuda kendine güvenen iddiaya girsin. Kuru kuru olmuyor
Sıkıntılı taraf o zaten. Şu durumda Zoro King ile vs atarsa bu demektir ki; "Zoro en kötü 3. Kumandan olarak döndü Enma ile 2., King ile dövüşürken geliştiği zaman da 1. Komutan oldu." Luffy bile 2 yıllık aradan Komutan seviyesinde dönmemişken Zoro'ya direkt olarak 1. Komutanı eş görüyorlar. Bu bir nevi Dressrosa'da Dof'la dövüşen Luffy yerine Zoro olsaydı Zoro rahatlıkla yenerdi demekle aynı şey.Diyemem çünkü diğer bütün karakterler bu güç seviyesine binbir badire atlatıp gelmişken Zoro 2 yıllık arada aldığı eğitim ile bu karakterler ile aynı seviyede olmuş olacak. Buda kurgusal yönden saçma bence. Ha Oda aldırıp kulp bulur mu bulur. Zoro 3. komutan seviyesi olarak döndü,Emma ile 2. komutan oldu der kapatır konuyu. Ama bunu yapması benim açımdan karakteri zedeler çünkü diğer karakterlerin bedeller ödediği bir güce Zoro gayet kolay bir şekilde ulaşmış olacak. İnandırıcı olmayacak yani.
da ayrıOda olur reyiz
Aynen. Evdeki hasta karısına bırakıp gününü gün etmeliydi. Çocuğu nasılsa kadın kendi kendime yapmıştı.Yasopp adamın hasıdır. Millet eğlenirken evde oturup çocuk mu baksaydı kral. Zaten her şey o Shanks denen kızıl kolsuzun başının altından Çıkmış...
Olmasada olur...Sanjinin arcı olduğu söylendi fos çıktı.Buda fos çıkarsa tamamen cort iflah olmaz artık
Valla bu mesele şuna benziyor. Bizim zamanımızda ÖSS vardı. Biri Fen Edebiyat Fakültesi kazanır diğeri Eğitim Fakültesinde bir bölüm kazanırdı. Eğitim fakültesini kazanan adam daha yüksek puan aldığı için 4 sene yata yata okur Fen edebiyat fakültesini kazanan adam kanırta kanırta okulu bitirirdi. Şimdi Luffy 2 yılda fen edebiyat fakültesini kazanmış Zoro eğitim fakültesini kazanmış. Sen burda Zoro'ya suç bulamazsın çünkü Zoro 2 yıllık eğitimini daha verimli geçirmiş. Burda karakterlerin karakterlerini bir kenara atıp değerlendirme yapmak sağlıksız oluyor. Zoro için eğitim yemek içmek gibi bir şey. O yüzden karakterin eğitime adaptasyonu, konsantrasyonu, eğitimi sürdürülebilirliği, eğitime bakış açısı gibi daha birçok unsur her karakter için farklı işler. Bu noktada Zoro farkını ortaya koymuştur. Bu belli zaten.Diyemem çünkü diğer bütün karakterler bu güç seviyesine binbir badire atlatıp gelmişken Zoro 2 yıllık arada aldığı eğitim ile bu karakterler ile aynı seviyede olmuş olacak. Buda kurgusal yönden saçma bence. Ha Oda aldırıp kulp bulur mu bulur. Zoro 3. komutan seviyesi olarak döndü,Emma ile 2. komutan oldu der kapatır konuyu. Ama bunu yapması benim açımdan karakteri zedeler çünkü diğer karakterlerin bedeller ödediği bir güce Zoro gayet kolay bir şekilde ulaşmış olacak. İnandırıcı olmayacak yani.
Ben de Who+King+Kaido yardımına fitim. Hee bu olmazsa King+Kaido yardımıZoro, Who is Who + Kaido dövüşü yapsın ve geçmişi açıklansın ben tamamım
Nesine lennnnnBen her türlü iddiaya varım. King'in ana dövüşü Zoro olmayacak.
Boşluk tuşu basmamış reyiz...da ayrı
Orası tartışılır tabi. Ama karısı ve çocuğu adama büyük saygı duyuyor. Ve adam bir karar verip denize açılmış o yüzden geri dönmüyor sorumluluğunu almış kararlarının yaniAynen. Evdeki hasta karısına bırakıp gününü gün etmeliydi. Çocuğu nasılsa kadın kendi kendime yapmıştı.
Bence de Asıl dövüşten önce gücünü test etmek amaçlı şöyle bir anda koyup indireceği bir dövüş lazım ve Who is Who tam ideal bunun içinBen de Who+King+Kaido yardımına fitim. Hee bu olmazsa King+Kaido yardımı
Who düşük-orta zorluk
King yüksek zorluk
Sanki Zoro asıl rakiplerinden önce Enma ve hakisini test edeceği bir rakiple karşılaşacak gibi geliyor. Direkt King çok zorlayıcı olur. Aynı şekilde direkt Kaido da öyle. Her iki durumda da sıkıntı var. Önce bir tozunu sirkelemesi lazım Enma'nın