En son attığım yere bakar mısın hocam.O saldırıyı dodgelayabilen bir adama zaten Red Hawk'ı Luffy atamaz arkasında Law olsa bile.Luffy geleceği görmeyi kasıp+Snakeman açıp her saldırısını tutturamadı zaten.Zaten Katakuri ya Dof ile berabere kalır ya da yener.Aynı düşünüyoruz.Ama sonuçta Luffy Doflamimgo'ya karşı saniyeleri kullanarak Red Hawk'ı kullanıyor.Katakuri'ye karşı Luffy'nin arkasında bir Law yok sonuçta.
@Alpamis konuyu müthiş bir beceriyle bandaja odakladı Sen mantıklı olan açıdan yaklaştın zaten.Sonunda destek geldi sağolasın reis
İkna oldum reyiz.Senle ne zaman tartışsam haksız çıkıyorum yav :d İyisin bu konuda.En son attığım yere bakar mısın hocam.O saldırıyı dodgelayabilen bir adama zaten Red Hawk'ı Luffy atamaz arkasında Law olsa bile.Luffy geleceği görmeyi kasıp+Snakeman açıp her saldırısını tutturamadı zaten.
Aokiji için o denilirken Law olmasa Vergo adadaki herkesi öldürecek de deniyordu.Forumda gördüğüm üzere bir karakterin modası geçince hemen yerlere düşüyor itibarı insanların gözünde. Katakuri Dofu öyle kolay alamaz. Zorlu bir mücadele olacağı kesin. Bırak Katayı zamanında Aokiji için bile güle oynaya yenemez deniyordu. Nerelere gelindi.
Yalnız şu sahne
Luffy'nin en hızlı formunun belki de en hızlı saldırısına verdiği tepki adamın bu.Law istediği kadar yer değiştirtsin.
Yok yav estağfurullah.İkna oldum reyiz.Senle ne zaman tartışsam haksız çıkıyorum yav :d İyisin bu konuda.
Harbiden Benim demek istediğim sadece ora değildi bandaja focuslattı xd.@Alpamis konuyu müthiş bir beceriyle bandaja odakladı Sen mantıklı olan açıdan yaklaştın zaten.
Zoro çevik adam zaten.2 yıl sonra çok gösterme şansı bulamadı pek ama.Luffy,Kata,Zoro,Sanji,Dof,Marco en çevik adamlardanYalnız şu sahne
Bana bu sahneyi hatırlattı
Reyiz 2y önce bile ne kadar çevik beee
Onlar çok ayrı ama ya.Aokiji için o denilirken Law olmasa Vergo adadaki herkesi öldürecek de deniyordu.
Dof'un ilk gelişini hatırlıyorum, ben de amiral gücüne yakın görüyordum. Sonradan öyle olmadığını gösterdi. Komutan seviyesinde vardır. Fakat Katakuri seviyesinde de değil.
Bir Zoro yavaş efsanesi vardı bu forumda. Her yere koşa koşa uça uça gitmediği için. Halbuki adamın elinde kılıç var onla savunuyor zaten kendisini. Dövüş içinde çevik olması yeterli, hızlı koşmasına gerek yok.Zoro çevik adam zaten.2 yıl sonra çok gösterme şansı bulamadı pek ama.Luffy,Kata,Zoro,Sanji,Dof,Marco en çevik adamlardan