Adamda kata gibi gözlem hakisi var herhalde
O sizin k.hakiniz arkadaşlar Sağ kolların savunucusu değilim ya Zoro,Kata,Marco dışında sağ kol sevmem hatta.Varsa şaşırmam. Sağ kolların yılmaz savunucusu. Reyiz ya
Sonuna kadar haklısın! karakterden soğutur anca insanı.Hâlâ Lufyy'nin Ceasar,Doff,Craker,Katakuri gibi adamlarla dövüşüp Kaido ile karşılaşması mantıklı gelirken Zoro'nun beş para etmez adamlar ile dövüşüp direk Kaido ile mücadele etmesi bana ters geliyor. Haksızlık, adam kayırma, densizlik ve torpil yapılmış gibi hissediyorum. Yanlış anlaşılmasın tabi Zoro'da dövüşsün ama daha doğru düzgün kendini geliştiremeden al sana Emma git Yonkou ile kapışabiliyorsa önüne gelen 10 kişi ilk güç atlamasın da Yonkou indirsin.
Yapması gerekir. Fakat orta yolcu Oda'ya inanıyor musun?Kata Doflamingo’yu çok kötü rencide eder. Öyle böyle değil.
Yapmaması gerekir.Yapması gerekir. Fakat orta yolcu Oda'ya inanıyor musun?
Dof'un Red Hawk'a karşılık verme fırsatı olmadı ama.Katakuri'nin engelleyecek fırsatı oldu ve engelledi.Yinede Katakuri Dof ile eşit bence.Sadece örneğin biraz yanlış bence.Dof dediğin adam Luffy'nin red Hawk'ına kan kusan adam.Aynı Red Hawk'a Kata'nın ne yaptığını atayım.
Kata burda teknik bile kullanmıyor.Sadece haki basıyor eline.
En sevilecekler onlar zaten. Belki Beckmanda dahil edilir oraya. Hele Shiryu o mevkiye en yakışmayanı bence. Ben bu adamı diğer sağ kollar seviyesinde göremiyorum.O sizin k.hakiniz arkadaşlar Sağ kolların savunucusu değilim ya Zoro,Kata,Marco dışında sağ kol sevmem hatta.
Sürpriz saldırı olmadığı sürece nasıl vuracak? Hani daha hızlı falan da değil, çok iyi bir gözlem hakisi de göremedik. Dof sağlam bir adam olsa da Katakuri seviyesi fazla gelir.Yapmaması gerekir.
Dof'un o saldırıyı yemesi de kendi hatası yalnız gene.İki karakterin de g2,g3,g4 e karşı verdiği performanslar arasında uçurum var.Dof'un Red Hawk'a karşılık verme fırsatı olmadı ama.Katakuri'nin engelleyecek fırsatı oldu ve engelledi.Yinede Katakuri Dof ile eşit bence.Sadece örneğin biraz yanlış bence.
Beckman da sayılabilir gerçi evet Shiryu için ben de aynısını düşünüyorum.En sevilecekler onlar zaten. Belki Beckmanda dahil edilir oraya. Hele Shiryu o mevkiye en yakışmayanı bence. Ben bu adamı diğer sağ kollar seviyesinde göremiyorum.