Üye silindi 1004
Sanji için o zamanlar kule yok etmek bi hayal olduğu için olabilir mi?Vay anasını sahneye bak. Sanji'nin içinde bulunduğu kule yıkılıyor verdiği tepkiden bunu mu anladın cidden![]()
Sanji için o zamanlar kule yok etmek bi hayal olduğu için olabilir mi?Vay anasını sahneye bak. Sanji'nin içinde bulunduğu kule yıkılıyor verdiği tepkiden bunu mu anladın cidden![]()
Ben daha yıkıcı mı dedim? Dedim ki Mr 2'nin saldırısı orayı burayı parçalamıyorsa bunun sebebi bir noktada odaklamasıdır.Okudum zaten. Ve tek bir yere toplaması daha yıkıcı olduğunu göstermiyor.
Al burada vuruyor, Sanji'nin ne çelik gibi bir bedeni ne de hakisi var fazla hasar almıyor bile. Şimdi buna güçlü tekme gözüyle mi bakacağız. Nami'nin dövüştüğü kadın bile daha fazlasını yapıyordu.
![]()
Thriller Bark'da Oars tarafından üzerine yollanan neredeyse sokak kadar bir alanı tekmeliyordu. Niye hayal olsun? Arada bir arc var. Ki Enies Lobby'de de gayet koca koca binaları hacamat edebiliyordu base halde.Sanji için o zamanlar kule yok etmek bi hayal olduğu için olabilir mi?
Enies Lobby sırasında yapabilir miydi onu söyle? Daha vahiy olarak anlamsızca ve birden bire gelen alevli tekmesini orada yeni açtıydı.Thriller Bark'da Oars tarafından üzerine yollanan neredeyse sokak kadar bir alanı tekmeliyordu. Niye hayal olsun?
Bilmem.Vay anasını sahneye bak. Sanji'nin içinde bulunduğu kule yıkılıyor verdiği tepkiden bunu mu anladın cidden![]()
Hee, ben de ilk mesajımda tek bir yerde toplamıyor yazmadım ki. Yanlış anladık o zaman birbirlerimizi.Ben daha yıkıcı mı dedim? Dedim ki Mr 2'nin saldırısı orayı burayı parçalamıyorsa bunun sebebi bir noktada odaklamasıdır.
Daz Bones umrumda değil. Belli zaten yıkıcılığının derecesi ve Mr 2'den farkı.
Normalde de tarisilmamasi gerekiyor zaten.Mangada eşşek kadar yazmışlar zoan meyveler kullanıldıkça güçlenir diye.Meyveyi Kakudan çoook daha uzun süre önce yemiş bir adamın 20 doruki farkı kapatıp öne geçeceği kesin iken böyle dusunulmesi beni şaşırtmadı.G4süz Luffye komutan yedirilen bir forum burası.Güç dengesi konusunda sıçışlarda.Bu tartışacağım bir konu bile değil ya. İlk defa duydum Jabra'nın güçlü görüldüğünü. Şaşırdım sadece. Neyse.
Sırf Sanji'ye dövüşecek birisi çıksın diye pilotla alakası olmayan Oda'nın son anda uydurduğu saçma bi freak show'u savunuyorlar.Kaku'yu şu aptaldan daha zeki gördüğümüz için üzgünüm. xD
![]()
![]()
Arada serideki zaman çizelgesine vuracak olursak 1 ay bile yoktur belki.Enies Lobby sırasında yapabilir miydi onu söyle? Daha vahiy olarak anlamsızca ve birden bire gelen alevli tekmesini orada yeni açtıydı.