Ben hayranlık duymasını istiyorum açıkçası, ZoroxTashigi taraftarıyım şahsen.Dedi ve ban yedi.
Herkes onu istiyor, o ise Zoro'yu. Zoro da böyle bir kral işte. Yalnız ciddi ciddi Oda sanki Hiyori ile başını bağlayacak gibi Zoro'nun. Ne diyorsun?
Ben hayranlık duymasını istiyorum açıkçası, ZoroxTashigi taraftarıyım şahsen.Dedi ve ban yedi.
Herkes onu istiyor, o ise Zoro'yu. Zoro da böyle bir kral işte. Yalnız ciddi ciddi Oda sanki Hiyori ile başını bağlayacak gibi Zoro'nun. Ne diyorsun?
Valla kendisini salmış diyolaa Zaten son zamanlarda çok saldı kendisini.Ben onun tartışmasına girmiyorum. Sadece Zoro'nun aklı gidik Killer'ın hakisiz darbesine yerleri öptüğünü söylüyorum.
@killz0ne
Zoro kendini bırakmış diyolar.
Tashigi de düştü Zoro'ya ama o çok gururlu ya. Bir korsanla takılacağını pek sanmıyorum. Zor ihtimal. :/Ben hayranlık duymasını istiyorum açıkçası, ZoroxTashigi taraftarıyım şahsen.
Açlıktan kendini mi salmış yani??Ben onun tartışmasına girmiyorum. Sadece Zoro'nun aklı gidik Killer'ın hakisiz darbesine yerleri öptüğünü söylüyorum.
@killz0ne
Zoro kendini bırakmış diyolar.
İki kollu Jozu yener gibime geliyor Queen'i.Queen'in zehirli silahlarına karşı avantajlı zaten Jozu.Elmas bedenini geçemez o zehirli silahlar muhtemelen Fiziksel güçte de aşağı kalır yanı yok gibi Queen'den.Hmm. İkisinin de fazla gösterimi yok. İki türlü de gidebilir. Ama WB korsanları, Roger korsanlarının dengi olduğundan bir tık daha öndeler.
Tek kollu Jozu'yu yenebilir ama Queen.
Hiyori'ye kanım ısınmadı reis ne bilim :/Tashigi de düştü Zoro'ya ama o çok gururlu ya. Bir korsanla takılacağını pek sanmıyorum. Zor ihtimal. :/
Tercih hakkım olsa Reiju'yu tercih ederdim ama yapacak bir şey yok. Denk bile gelmediler.Hiyori'ye kanım ısınmadı reis ne bilim :/
Sizin ile bizim aramizdaki fark bizim Luffy'nin Kaido'dan tek yediği kabul etmemiz iken sizin Zoro için bahaneler bulmanız.Kaido'nun darbesinden sonra Luffy kendini bırakıyor. Hapishaneye sızarak orada eğitim alacağını ve güçleneceğini biliyordu. K.hakisi ile geleceği görmüş.
Kaido'yu kabul ettiğiniz için o şekilde yazdım zaten. Yoksa ciddi yazmışım gibi olurdu.Sizin ile bizim aramizdaki fark bizim Luffy'nin Kaido'dan tek yediği kabul etmemiz iken sizin Zoro için bahaneler bulmanız.
O kadarını sıva ustası Luffy fanları bile sıvayamaz çünkü.Sizin ile bizim aramizdaki fark bizim Luffy'nin Kaido'dan tek yediği kabul etmemiz iken sizin Zoro için bahaneler bulmanız.
@killz0ne
Zoro kendini bile doyuramayan bir adam.