Vallahi yazık ya üzülüyorum başka bir şey değil.Çok sinirlisin sen. Biraz daha relax olmalısın. Sinirli olduğu için ban yiyen benim sen niye bana özeniyorsun? Sakin lütfen.
Vallahi yazık ya üzülüyorum başka bir şey değil.Çok sinirlisin sen. Biraz daha relax olmalısın. Sinirli olduğu için ban yiyen benim sen niye bana özeniyorsun? Sakin lütfen.
Üzülme işte. Üzüntüyü kaldıramayıp 3 hafta 3 hafta ban yemeye alışırsın sonra ben gibi.Vallahi yazık ya üzülüyorum başka bir şey değil.
Kadın gördü mü her yeri ayrı oynuyor zaten marimonun.Hep Luffy mi kendini bırakacak? Arada bir de Zoro bıraksın. Şöyle güzel bi' keyif yapsın Hiyori'nin kollarında.
Vallaha şikayet ettim yine. Umarım yersin banını.Üzülme işte. Üzüntüyü kaldıramayıp 3 hafta 3 hafta ban yemeye alışırsın sonra ben gibi.
O başka karakter kanka. Görünmez falan oluyor.Kadın gördü mü her yeri ayrı oynuyor zaten marimonun.
Bak buna eyvallah işte Ortam yosması olması dışında bi sıkıntı yok o yüzden yakıştıramıyorum ama Korsan dediğin eğlenmesine bakar zatenHep Luffy mi kendini bırakacak? Arada bir de Zoro bıraksın. Şöyle güzel bi' keyif yapsın Hiyori'nin kollarında.
He he. Mellorine Mellorine diye bacaklarının pervane gibi döndüğünü unutmadık şerefsiz Zoro'nun.O başka karakter kanka. Görünmez falan oluyor.
Bölüm zamanını buldun yine he.Vallaha şikayet ettim yine. Umarım yersin banını.
İnsanlara umut verip kandırıyormuş. Hayatta kalmak için yapıyor kadın. Vasıfsız kınlar yüzünden.Bak buna eyvallah işte Ortam yosması olması dışında bi sıkıntı yok o yüzden yakıştıramıyorum ama Korsan dediğin eğlenmesine bakar zaten
La sen de bi' rahat dur ya. 3 günde bir ban yiyorsun.He he. Mellorine Mellorine diye bacaklarının pervane gibi döndüğünü unutmadık şerefsiz Zoro'nun.
Bölüm zamanını buldun yine he.