Hee doğrudur o zaman Pek kullandırtmıyor kol bacak hariç ondan hatırlayamadım.Balıkadam adasında da yapıyor.Boyun kasları üstünde kontrolü var o kadar değil.
Balıkadamlara boynu geri çekip kafa atmıştı hatta zırhı yamultmuştu hakiyle.
Hee doğrudur o zaman Pek kullandırtmıyor kol bacak hariç ondan hatırlayamadım.Balıkadam adasında da yapıyor.Boyun kasları üstünde kontrolü var o kadar değil.
Balıkadamlara boynu geri çekip kafa atmıştı hatta zırhı yamultmuştu hakiyle.
Beş kodaman akaynunun defterini dürmezse şayet olabilir, belki ateşin uyanışı magmayı geride bırakabilir çizer bu meyve hiyerarşisi hakkında bi şeyler söylemişti galiba.Düşündüm de, ateş meyvesinin magma meyvesinin bir alt sürümü olduğunu ve zayıf kaldığını öğrenmiştik. Ama şimdi meyveyi devrimcilerin en tepesindeki isimlerden biri yedi. Dahası bu kişi Ace'in kardeşi.
Acaba bu bize ikinci bir ateş vs magma mesanı mı veriyor?
evet g4 amiral seviyesi :dE g4'ün ilk çıktığı haftalarda bu laflar bolbol ve ciddi olarak söylendi.
Gomu-gomu no bell saldırısı var kafa atıyor alnına haki basıp Uzata biliyor yani kafasını destek almadan.O değil de bir şey sorucam. Burada Luffy kafasını uzatıyor ya, bunu kendi kendine yapabiliyor muydu ya? Benim aklımda kafayı anca biri tutup çekerse uzuyor olarak kalmış. @Alpamis @Millennium Wizard
Arlong'a da bu şekilde kafa atıyordu sanırım.O değil de bir şey sorucam. Burada Luffy kafasını uzatıyor ya, bunu kendi kendine yapabiliyor muydu ya? Benim aklımda kafayı anca biri tutup çekerse uzuyor olarak kalmış. @Alpamis @Millennium Wizard
Kaptan Kuroya daArlong'a da bu şekilde kafa atıyordu sanırım.
East Blue'den beri Gomu gomu no kane var bir de.Gomu-gomu no bell saldırısı var kafa atıyor alnına haki basıp Uzata biliyor yani kafasını destek almadan.