O zaman şunu diyebilir miyiz garp ve sengokunun roger ile kıyaslanması abes çünkü roger mangaka tarafından seçildi yakalanmaması gerekli o yüzden roger aslında güçsüz bir adam şansa bala kk oldu.
O zaman şunu diyebilir miyiz garp ve sengokunun roger ile kıyaslanması abes çünkü roger mangaka tarafından seçildi yakalanmaması gerekli o yüzden roger aslında güçsüz bir adam şansa bala kk oldu.
Tamam sen mantıklı adamsın uyma bana.Sen devam et.
Gözükmüyor
Umarım sadece şakadır.Sengoku'nun dövüşünü görene kadar benim aklımda Tensei adlı üyenin efsane yorumunda belirttiği gibi kalacak."Marineford'da eşeğe tek atamadı".
Ace de dayak yemeyeceği birilerini arıyormuşKata annesini dövecek birilerini arıyormuş
Reis kimseden dayak yemez, yonkoularla kapışıyor ReisAce de dayak yemeyeceği birilerini arıyormuş
Elbette şaka. Orada benim için seviyesinde bir oynama olmadığını kastettim şakayla karışık olarak. Mf'den beri amiral seviyesi.Umarım sadece şakadır.
Yazdığın şu yoruma kendin bile inanmıyorsundurReis kimseden dayak yemez, yonkoularla kapışıyor Reis
Kata, Ace'yi görse aha buldum yiğidimi, anamı döv kurbanın olayım der miydi acaba
Niye inanmıyayım en fazla 2 saat dövüşürler sonra o parıltıyı gördüğü anda yapıştırır zaten anamı dövecek misin diye, çocukta böyle bir travma var yapacak pek bir şeyi yok yaniYazdığın şu yoruma kendin bile inanmıyorsundur
Ace kekosuna 5 saat ayırmaz Kata.Gitsin Smoker durdursun haddi değil.Niye inanmıyayım en fazla 2 saat dövüşürler sonra o parıltıyı gördüğü anda yapıştırır zaten anamı dövecek misin diye, çocukta böyle bir travma var yapacak pek bir şeyi yok yani