Oda'nın boş işleri. İşlediği kadın karakter sayısı bile toplasan 10 etmez. O kadar çizmiyor herif. Üzücü.Şaka maka tek kadın commander smothie seride. Hancocktan sağlam korsan var mı diye düşünüyordum. Big Mom ve smothie dışında yoktur sanırsam.
Oda'nın boş işleri. İşlediği kadın karakter sayısı bile toplasan 10 etmez. O kadar çizmiyor herif. Üzücü.Şaka maka tek kadın commander smothie seride. Hancocktan sağlam korsan var mı diye düşünüyordum. Big Mom ve smothie dışında yoktur sanırsam.
Çok bile yapmış. Japonlar çok ataerkil bir toplum.Oda'nın boş işleri. İşlediği kadın karakter sayısı bile toplasan 10 etmez. O kadar çizmiyor herif. Üzücü.
Aklıma sadece ilk işlendiği zamanlardaki Nami geliyor cidden Diğer hepsi realiteden uzak karakterler aptallar yada sadece güzeller. Bonney belki renk katabilir biraz ondan umutluyum.Oda'nın boş işleri. İşlediği kadın karakter sayısı bile toplasan 10 etmez. O kadar çizmiyor herif. Üzücü.
Şükür bizim tayfada 2 kadın üye var. Korsanlar dünyasında yeni soluk.Çok bile yapmış. Japonlar çok ataerkil bir toplum.
Unutmuşum Teach'te Catarina var. Bonney'i de işlemiyor ki doğru dürüst. Ben şöyle havalı ve karizmatik sağlam bi kadın korsan istiyorum ya.Aklıma sadece ilk işlendiği zamanlardaki Nami geliyor cidden Diğer hepsi realiteden uzak karakterler aptallar yada sadece güzeller. Bonney belki renk katabilir biraz ondan umutluyum.
AmandeŞükür bizim tayfada 2 kadın üye var. Korsanlar dünyasında yeni soluk.
Unutmuşum Teach'te Catarina var. Bonney'i de işlemiyor ki doğru dürüst. Ben şöyle havalı ve karizmatik sağlam bi kadın korsan istiyorum ya.
Unutmuşum reisi ama komutan değil o da. Wanoya bile gelmedi. Gerçi hatırlamıyorum tam. Biraz işlense güzel olurdu biliyosun sevmiştim karakteri.Amande
Bak bu adam haklı.Üslubun sert olmasa on numara diyecektim ama bu kadar agresyona gerek yokBiraz da burada güleyim.
Rogercılar şimdi de ödülden dem vurarak adamı öne çıkarmaya çalışıyor.
Baba'ya secde ederek Raftel'e ulaşabilmiş adamdan bahsediyoruz. Böylece hükümetin bütün sırrını öğrenmiş, kayıp yüzyılı ulaşmış, one piece çözmüş, fıkrayı dinlemiş adamdan.
Kendisi güçsüz denizci askerlerini dövüp eğlenirken, "Garp'ı yollayın, Sengoku gelsinn!" derken, "Ben denizlerde ailemle takılam, gariban denizciler de az ötede oynasınlar işte" demiş adamla arasında olsun bir zahmet biraz bounty farkı.
Agresif mi geldi? Aslında değildim. O zaman biraz emoji koyayım. Bir de o zaman değerlendir.Bak bu adam haklı.Üslubun sert olmasa on numara diyecektim ama bu kadar agresyona gerek yok