Aokiji Karasakal'a savaş esnasında yardım edecek mi acaba? Çok canlar yakar ederse. Sal WCI'ye feth etsin gelsin.Moria oradan nasıl sağ çıkacak ben de bilmiyorum. Mihawk veya Aokiji eliyle bir şeyler olabilir belki.
Aokiji Karasakal'a savaş esnasında yardım edecek mi acaba? Çok canlar yakar ederse. Sal WCI'ye feth etsin gelsin.Moria oradan nasıl sağ çıkacak ben de bilmiyorum. Mihawk veya Aokiji eliyle bir şeyler olabilir belki.
Tek bacak gidik yav. Yine de eski gücüne yakındır ama...Aokiji Karasakal'a savaş esnasında yardım edecek mi acaba? Çok canlar yakar ederse. Sal WCI'ye feth etsin gelsin.
Moria olamaz bence. Bana göre şu şekilde olur;Karasakal'ın ana üçlüsü tahminime göre;
Shiryu
Lafitte
Moria
olacak. Yani umduğum o.
Meyveyi kullanınca daha güçlü tabii ama meyvesiz hali daha güçlü değil.Katakuri de Snakeman ile uyanış kullanmadan dövüşebiliyordu.Amiralden güçlü mü değil mi orası kişisel görüş ama Kata dan güçlü olduğu belirli.
Aokiji adamsa tek gelsin tüm kekeAokiji Karasakal'a savaş esnasında yardım edecek mi acaba? Çok canlar yakar ederse. Sal WCI'ye feth etsin gelsin.
Shiryu hariç çöp. Ana üçlü ıd mahkumlarından olur.Karasakal'ın ana üçlüsü tahminime göre;
Shiryu
Lafitte
Moria
olacak. Yani umduğum o.
Jinbei nerede ayar verdi? Ayar dediğin sahne anime eklentisi. Jinbe vurduktan sonra hasar bile kalmıyor Moria da aynen savaşa devam. Ki Jinbei Katakuri ve Big Mom'a da dikilip çare üretebiliyor.Shiryu hariç çöp. Ana üçlü ıd mahkumlarından olur.
Moriah'tan bir halt olmaz. Jinbe veriyordu ayarı.
Başta Shiryu var. Diğer isim de net bence, Avalı Pizarro. Sonrası diğer üç mahkumdan biri olur. Diğerlerini Ace çiğ çiğ yiyecekti yahu Teach olmasa.
Karsakalla, Moria müttefik olur bence. Hatta uzun vadede bu müttefiklerin arasına başka tanıdıklar da katılır. Croco, çıkabilirse Dof ve Ayıboğan gibi isimler. Xebec'in etrafı nasıl çakal dolmuş onun gibi.Karasakal'ın ana üçlüsü tahminime göre;
Shiryu
Lafitte
Moria
olacak. Yani umduğum o.
Olabilir. Crocodile'a ihtimal vermiyorum sadece.Karsakalla, Moria müttefik olur bence. Hatta uzun vadede bu müttefiklerin arasına başka tanıdıklar da katılır. Croco, çıkabilirse Dof ve Ayıboğan gibi isimler. Xebec'in etrafı nasıl çakal dolmuş onun gibi.
Çok havalıydı.Olabilir. Crocodile'a ihtimal vermiyorum sadece.
Filmi izlediniz mi bu arada? Karasakal'ın sahne çok hoş.