Daha kızıl olan kazandı.Sağlıklı yonko kızılcık durdurdu onu. Geçiniz.
Daha kızıl olan kazandı.Sağlıklı yonko kızılcık durdurdu onu. Geçiniz.
Lavın ısısı arttı kızıl güneş Shanks'ın yanında.Daha kızıl olan kazandı.
İt iti ısırmaz.Hukumet köpekleri kapışmadı işte.Sağlıklı yonko kızılcık durdurdu onu. Geçiniz.
Bilemedim bak şimdi. Ama 3. sınıf bir karakterdi Dellinger. Zeka olarak meyveyi yer yemez kaliteli hareketler yapabileceğini sanmıyorum. Hakuba tarafına Logia olması sorun çıkartırdı muhtemelen. Fakat karakter kalibresinden Hakuba alırdı sanki. Tabii Oda'nın kalemine de bakıyor biraz. Ace'in mirasını ele ayağa düşürmüş gibi oluyor bu senaryo ile de. Ki Ace'in çok sevilen bir karakter olduğunu düşünecek olursak ortalık yine karışıyor.@RocheFelix
Sempai, sizce Dof kolezyuma sunmak yerine Mera Mera'yı Dellinger'e yedirseydi Hakuba yine aynı şekilde tek atabilir miydi? Neler değişik olurdu arc'da?
Meyveyi Cavendish yese çok daha iyi olurdu. Hatta 2. meyve şansı bile olurdu bence Cavendish'in.Bilemedim bak şimdi. Ama 3. sınıf bir karakterdi Dellinger. Zeka olarak meyveyi yer yemez kaliteli hareketler yapabileceğini sanmıyorum. Hakuba tarafına Logia olması sorun çıkartırdı muhtemelen. Fakat karakter kalibresinden Hakuba alırdı sanki. Tabii Oda'nın kalemine de bakıyor biraz. Ace'in mirasını ele ayağa düşürmüş gibi oluyor bu senaryo ile de. Ki Ace'in çok sevilen bir karakter olduğunu düşünecek olursak ortalık yine karışıyor.
Tez, anti tez derken ben net bir cevap veremesem de Hakuba tarafı ağır basar diyorum. Fakat sorunda tek atma olduğundan, atamazdı demek oluyor bu da sanki.
+1İt iti ısırmaz.Hukumet köpekleri kapışmadı işte.
En azından biri hayatını yaşadı.