Wb'nin sağ kolu hiçbir zaman oden olmadı.Adam Wbnin sağ kolu marco, WB marcodan kat kat güçlü diye Luffy de Zorodan kat kat güçlü olacak sanıyor. WB'nin sağ kolu Odendi. WB de Odenden kat kat güçlü değildi. Roger da raydan kat kat güçlü değil.
Wb'nin sağ kolu hiçbir zaman oden olmadı.Adam Wbnin sağ kolu marco, WB marcodan kat kat güçlü diye Luffy de Zorodan kat kat güçlü olacak sanıyor. WB'nin sağ kolu Odendi. WB de Odenden kat kat güçlü değildi. Roger da raydan kat kat güçlü değil.
BMnin hiç sağ kolu yok, Kaidonun 3 tane sağ kolu var seride söylenen. Burada sağ koldan kastı bir tayfanin en güçlü adamı. Sağ kol öyle algılanıyor buradaWb'nin sağ kolu hiçbir zaman oden olmadı.
Ki mantıklı olan da bu. Güç ve otorite beraber bu seride.BMnin hiç sağ kolu yok, Kaidonun 3 tane sağ kolu var seride söylenen. Burada sağ koldan kastı bir tayfanin en güçlü adamı. Sağ kol öyle algılanıyor burada
Ahmet Özal sen bi dur ortalık karışık zatenBabamı Luffy öldürdü
Kutsal ejderlerin köleleri de oradaydı sanırım. Garp için masum insan motivasyonu yeterli gibi.Tanrı Vadisi hakkında birkaç sorum var.Belki bu tartışmadan iyi fikirler çıkabilir.
Tanrı Vadisinde Garp ve Roger neden Xebec'e saldırdılar?
Ve neden Kutsal Ejderler , Xebec ve Roger aynı anda Tanrı Vadisindeydi?
Kutsal Ejderleri hiç sevmeyen Garp neden Roger ile Xebec'e saldırdı?
Herhangi bir öngörüsü olan var mı?
Köleler de oradaydı dediğin gibi.Japonya'da zaten mevki , görev , iş ; her şeyden önce gelir. Yani Garp'ın Kutsal Ejderleri korumasının sebebi yüksek ihtimal bu. Roger'ın en büyük düşmanı ise Xebec'ti.Xebec'e saldırmasına bunu bağlayabiliriz ama asıl olay bu savaştan sonra gerçekleşiyor.Kutsal ejderlerin köleleri de oradaydı sanırım. Garp için masum insan motivasyonu yeterli gibi.
Roger ise muamma. Şans eseri orada olma ihtimali çok düşük....
Işık söndürme olayı olduğu bariz. Bir ihtimal adanın tahliyesi tamamlanmadan(yani köleler adadayken) antik silah kullanılmış olabilir. Kayıp yüzyıl ile akalalı bir şeyin Garp'ı bu denli tetikleyebileceğini düşünmüyorum şahsen.Köleler de oradaydı dediğin gibi.Japonya'da zaten mevki , görev , iş ; her şeyden önce gelir. Yani Garp'ın Kutsal Ejderleri korumasının sebebi yüksek ihtimal bu. Roger'ın en büyük düşmanı ise Xebec'ti.Xebec'e saldırmasına bunu bağlayabiliriz ama asıl olay bu savaştan sonra gerçekleşiyor.
Tanrı Vadisi haritadan siliniyor.Ohara gibi.. Sanki "Sönmesi gereken ışık"tı.Ohara'da büyük bir yasak çiğnendi , haritadan silindi.
Tanrı Vadisinde ise , görülmemesi , bahsedilmemesi , tanık olunmaması gereken şey görülmüş , bahsedilmiş , tanık olunmuş.
Belki bu "şey" Garp'ın amiral olmama isteğinin bir başlangıcıydı.
Olsun sen de bizdensin artık, sana da galp.( sanırım benim alakam yok ama yinede galp )
Luffy'i çekip kendini koymuşluğu var. *Gamma KnifeTaş olayını biliyorum. İki insan şeklinde demek istemiştim. Zoroyu çekip Luffy i koyacak yerine aynı anda. Takas edecek yani