Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ona şöyle diyelim. Zoro Kaido'nun kellesini kestiğinde millet "yav bu Zoro iki yıl eğitimde ne'tmiş, ortalığın ebesine atlamış" demesin diye mangaka önlem alıp "yav şu çılgına bir p-up verelim de Kaido'nun yenilgisi sırıtmasın" demiş :D
Çılgın atıyorsun Reis bugün, karşıya üç beş sağlam char lazım fazla eziliyorlar acıyorum çocuklara :oleyo2:
 
Onun sebebi günün sonunda Doflamingo'yu yenen adamın Luffy olacak olmasıydı. Bu yüzden sınırlandırdı Law'u. Yoksa o meyveden çıkacak şey sadece orada gördüklerimiz değildi. Şimdi karşıda iki yonkou var. Belki biraz da düzgün işleyebilir. Ama tabi ne Law ne Kid düzgün bir şekilde işlenemeyecektir. Kid'in meyvesi de güzel bir meyve çünkü.
yoo hawkins karşısında bile çok kötüydü.
 
Gördüğüm bir görsel dönüşen Cavendiş, dönüşen carrot, Mihawk ve İm in gözlerini gösteriyordu. Ve dönüşen kişilerle, yani bir nevi 2. Kişiliğe sahip Cavendiş ve Carrotun gözlerine sahip Mihawk ve İm. Sizce Mihawk ve İm o 2.kiliğe sahip ve onları kontrol edebiliyor olabilir mi? Ya da kontrol edemeyip ortaya çıkınca coşan adamlar?
 
G4ün bitmesini anadolu takımlarının istanbul takımlarının ataklarının bitmesini beklemesi gibi bekleyen Doffy nasıl tüm ada ile vs atmış oluyor yahu.Herifin karşısına çıkan kişiler fodder onlara bile sizi yenmek için enerjiye harcamama gerek yok gibisinden bir şey diyor hatta.
 
Law'ın çapına göre ayarlıyor meyveyi. Meyvenin yapabildiği şeyler çok fazla Law geliştikçe daha iyi yansıtacaktır. Tabi Law'ı gözden çıkarmazsa.
Law'ın seviyesi de az değil aslında mangaka itin götüne sokuyor. Rosa'da Luffy sırtında kaç bölüm taşındı herif poşet gibi yav :d
 
Umarım Oda kalkipta kader işte diyip oden senaryosunu itelemez bize umarım.

Oğlun elimzde yok mono elimizde teslim olun vs gibi.
Ama korsanciliksa böyle bir büyük savaşta ortalığı biraz kan goturmesinin hakkı var.

Aslında burada durum çok basit. Devasa bir room acip Law momoyu alabilir.

Devasa bir room acip onigashima da ki o kuru kafa şeklinde ki mağarayı da kesebilir ve gökten onun parçalarını üstlerine yagdirabilir. Ama Oda malesef bunu yapmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık