Fanları yüzünden sevdiğim karakterlerden Zoro ve Mihawk dan tiksindim resmen.Bu nedenle zehirli seviyesindeki fanboyları özenle engelliyorum.Bu sayede bu 2 karakter üzerinde eski halime dönmeye başlıyorum yavaştan.Tedavi süreci bu şekilde işliyor.
Böyle birşey varsa kızarım açıkçası ciddi olarak.Got yapımcıları kafasıyla seri çizmiyordur umarım dahi mangakamız.Dahiyse yapmaması lazım.Tam bilmiyorum ama adam netteki yapılan yorumlara göre serinin gidişatını değiştiriyormuş, öyle birşey duymuştum. Tam bilmiyorum ama.
Laf dalaşına girmek istemem ama Zoro ve Mihawk'ı sevdiğini sanmıyorum.Fanları yüzünden sevdiğim karakterlerden Zoro ve Mihawk dan tiksindim resmen.Bu nedenle zehirli seviyesindeki fanboyları özenle engelliyorum.Bu sayede bu 2 karakter üzerinde eski halime dönmeye başlıyorum yavaştan.Tedavi süreci bu şekilde işliyor.
Facedeki Op sayfasının admini paylaşmıştı yanlış hatırlamıyor isem.Fanlar Zoro'nun bütün dövüşlerde çok kan keybetmesinden rahatsızmış galiba o yüzden dövüşleri çok kolay kazandığı şeklinde çizmeye başlamış.Sanji'nin sapıklığından rahatsız olanlar için de Sanji'nin sapıklığını doruk noktasına çıkarmış.Tahmin falan olduğunu sanmıyorum.-
Böyle birşey varsa kızarım açıkçası ciddi olarak.Got yapımcıları kafasıyla seri çizmiyordur umarım dahi mangakamız.Dahiyse yapmaması lazım.
Luffy'den neden soğumadın?Fanları yüzünden sevdiğim karakterlerden Zoro ve Mihawk dan tiksindim resmen.Bu nedenle zehirli seviyesindeki fanboyları özenle engelliyorum.Bu sayede bu 2 karakter üzerinde eski halime dönmeye başlıyorum yavaştan.Tedavi süreci bu şekilde işliyor.
Tamamen Zoro fanlarına çalışıyor diyorsun yani.Facedeki Op sayfasının admini paylaşmıştı yanlış hatırlamıyor isem.Fanlar Zoro'nun bütün dövüşlerde çok kan keybetmesinden rahatsızmış galiba o yüzden dövüşleri çok kolay kazandığı şeklinde çizmeye başlamış.Sanji'nin sapıklığından rahatsız olanlar için de Sanji'nin sapıklığını doruk noktasına çıkarmış.Tahmin falan olduğunu sanmıyorum.
Reis biz yaparız bizi biliyon, ayık olsun herkes.Tamamen Zoro fanlarına çalışıyor diyorsun yani.
@RedTeroR @Densetsu no Samurai @Mr. Bushido Alın bak okuyun bunları.
Zoro’yu severdim ama aşırı fanı Oda yüzünden tiksindim...Tamamen Zoro fanlarına çalışıyor diyorsun yani.
Sırf bu yüzden soğudularsa zaten hic sevmemişler zoro'yu.Zoro’yu severdim ama aşırı fanı Oda yüzünden tiksindim...
Kandan korkan Oda'yı yazar olarak seçmezdi. O yüzden Zoro'nun seçimleri Oda'yı alakadar etmez. Oda, reyisin işine karışmasın; ayağını denk alsınTamamen Zoro fanlarına çalışıyor diyorsun yani.